Beau krijgt meer vertrouwen in Twan Huys op late night

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 10:45

Beau van Erven Dorens krijgt steeds meer vertrouwen in de rol die Twan Huys gaat spelen op de late avond van RTL 4. Dat heeft de presentator gisterenavond gezegd in VI Oranje Blijft Thuis. Aanvankelijk was Van Erven Dorens een beetje sceptisch. “Ik was totaal verrast, iedereen wel. Nu denk ik opeens: dat wordt misschien wel ontzettend leuk, omdat het een heel andere route is. Jinek is nu meer een beetje de beginjaren van Tan aan het doen, op een waanzinnig goede manier.”

Van Erven Dorens wil Jinek niet afvallen. “Het is ook leuk dat er een keer een vrouw de scepter zwaait in die mannenwereld op de late avond.”

RTL 4 heeft voor een man gekozen. “Nu vind ik het mooi dat wij het journalistieke geweten van Nieuwsuur binnen krijgen. Ik denk wel dat hij aan het trillen is op zijn stoel, want hij moet nu ook entertainment gaan doen.”

Gaat Huys ook net als Tan schaamteloze RTL-propaganda voeren? “Dat gaat hij echt niet pikken, dat gaat hij niet doen.”

Wél zal hij van RTL entertainment moeten doen, aldus Van Erven Dorens. “Als je in De Wereld Draait Door tegenover Twan Huys zit: die houdt gewoon een monoloog van twintig minuten over de Amerikaanse verkiezingen en het is allemaal super interessant. Maar hier moet je natuurlijk ook met Frans Bauer gaan praten. Het wordt gewoon heel spannend.

Het is super boeiend. Het entertainmentgedeelte is super belangrijk voor RTL en ik vraag me af hoe hij dat gaat aanpakken. Ik vind dat spannend en leuk.

Is hij boos op RTL omdat hij gepasseerd is voor Late Night? “Nee, totaal niet. Zo zit ik niet in elkaar.”

Van Erven Dorens is tegenwoordig eens in de drie weken de presentator van RTL Boulevard. “Ik vind het heel leuk, maar we moeten ons ook weer een beetje gaan uitvinden. Dat hoort er ook bij.”

Foto: RTL
17 Reacties op “Beau krijgt meer vertrouwen in Twan Huys op late night”


 1. Flip de Beer

  M is leuker!

 2. rokje

  Beau ben je jaloers op Tan,

  Beau = lelijk
  Tan = mooi

  natuurlijk heb ik ongelijk

  beau ik kijk nu in je hart, zeg eerlijk Tan mooiheid
  maakt je kapot

 3. Woensdag

  Jinek is VEEL beter dan glibber aal Tan

 4. rafi

  beau hoe vind je het nrc/ruf gebeuren

  is nrc weer in koewaliteit gekelderd….

 5. Huh

  Het is maar de vraag of hij het dag in dag uit en zal volhouden. En dat 5 jaar lang. Het lijkt een onmogelijke taak die alleen Tan kon volhouden. De rest kont het niet eens een paar weekjes volhouden.

 6. Huh

  De rest kon het niet eens een paar weekjes volhouden.

 7. Lodewijk

  Gvd wees allemaal nou eens realistisch. Stel Humpie was blank geweest. Dan had daar een arrogante zwaar eentonig overdressed mannetje gezeten die binnenmonds sprak en constant lidwoorden vergat. Wtf zeg, hij was zelfs niet langs de portier gekomen. En nu zitten te piepen met die gore RTL inteelt kliek. Het was niets, het is niets en het wordt niets zou Ivo van de VVD zeggen.

 8. Ron

  Als Twan ook entertainment gaat doen dan ben ik benieuwd in wat voor vorm hij dat gaat doen om niet weer te veel op het oude RTLLN te gaan lijken. Entertainment zit er ook wel bij Pauw en Jinek dus in die zin gaat het dus wel erg op beide programma’s lijken als het de bedoeling is ook gasten uit de entertainment sector te uitnodigen. Dan kun je net zo goed Pauw of Jinek kijken en ik weet niet of Twan genoeg personality heeft om zo’n show te dragen.

 9. Raaf

  Het ‘journalistieke geweten’ van Nieuwsuur is non-existent.
  Het was onversneden policor programma.
  Altijd dezelfde eenzijdige geestdodende meuk.
  Altijd anti-Amerika
  Altijd anti-Israel
  Altijd pro Links
  Altijd pro EU
  Altijd pro massa-immigratie
  Altijd pro Diversity Politics
  Altijd pro Islamisme

  En ondertussen maar zwijgen over talrijke misstanden zoals de massaverkrachtingen in Engeland door islamitische bendes met medeweten van de Staat, politie, rechterlijke macht en MSM. Meer dan honderdduizenden slachtoffers.
  Of de massaverkrachtingen in socialistische Heilstaat Zweden
  Maar doodse stilte bij ‘het journalstieke geweten’

  Dankzij programma’s als Nieuwsuur en figuren als Twan Huys gelooft niemand nog de media.
  Omdat ze of liegen, of desinformeren, of de Ich habe ess Nicht Gewusst zelfvoldaan de hals wegdraaien of de overvolle doofpotten vullen.

  De MSM, Nieuwsuur voorop is moreel failliet

 10. Huh

  @Ron, men vergeet dat Tan degene was die met entertainment begonnen was in een praatprogramma. Nu doen ze het allemaal.

 11. Huh

  @Raaf, ´Altijd dezelfde eenzijdige geestdodende meuk.´
  Dat klopt, je hebt het goed verwoord. Dat, is het woord!

 12. anonymous

  Onzin, Twan gaat echt niet veel aan entertainmrnt doen hoor.

 13. Lodewijk

  Kan wel zijn maar Raaf heeft wel gelijk. En dat ‘altijd’ zou je tegen die verschrikkelijke wegkijkers van de npo moeten zeggen.

 14. Bart

  @11:21 Nee hoor dat bestond al in Dwdd en daarvoor trouwens ook al.

 15. Kevin

  precies noem Barend en Van Dorp

 16. Mike

  Iemand die M goed vind spoort niet. hahaha

 17. Adriaan

  De mening van krantenlezende duiders met hun beperkte kijk op de werkelijkheid is onderhand in heel Nederland bekend, dit geldt ook voor Twan Huys, het nieuws elke avond volgen zonder subjectieve duiders als Twan Huys en zijn vriend ??? Charles Groenhuizen zal best lukken, kortom een overbodig programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.