Van der Gijp wil Arie Boomsma en Sunny Bergman in VI

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 11:45

René van der Gijp zou het leuk vinden om in de vijfde en laatste uitzendweek van VI Oranje Blijft Thuis BN’ers uit te nodigen die zo hysterisch reageren als hij bijvoorbeeld met een pruik op aan tafel gaat zitten. Dat heeft Wilfred Genee onthuld op Radio Veronica. Als er in VI een grapje over homo’s, vrouwen of transgenders wordt gemaakt, dan zoeken types als Arie Boomsma en Sunny Bergman de spotlights op om hun afschuw uit te spreken. Juist met hen wil Gijp wel eens aan tafel.

Van der Gijp ziet het wel zitten, vertelt Wilfred Genee. “René belde net. In de laatste week heb je alleen de halve finales en daar zitten heel veel dagen tussen, dus er wordt niet veel gevoetbald. Hij zei: ‘Ik zou het wel leuk vinden om gewoon een aantal mensen uitnodigen die altijd zo veel moeite met ons hebben gehad de afgelopen periode.’ Dan zat hij bijvoorbeeld te denken aan Sunny Bergman en Arie Boomsma.”

Genee: “Hij zegt: ‘Ik ga het ook even met Johan bespreken.’ Johan wil dat vast ook wel een keertje. Dan gaan we het gewoon een beetje de week van de verzoening maken. Dat is de bedoeling: straight tegen elkaar zeggen wat je van elkaar vindt.

Toch liet Johan Derksen eerder weten dat hij juist níet met Boomsma aan tafel wil zitten. “Hij wil alleen maar komen als Johan en René er zijn en Johan zegt: ‘Ik ga er niet speciaal voor naar de studio komen, wat een onzin’“, zei Genee van de week voor de camera van PowNews.

Is het laf van Derksen? “Ik denk dat het geen lafheid is. Als hij hem tegenkomt, zal het hartstikke gezellig worden. Ik vind het weer jammer van Arie dat hij dan niet de uitdaging wil uitgaan om tenminste met mij te gaan zitten, dan neem ik de honneurs voor beide heren wel even waar. Dat wil hij dan weer niet, zonde.”

Foto: RTL
18 Reacties op “Van der Gijp wil Arie Boomsma en Sunny Bergman in VI”


 1. Patty

  Het zijn allemaal idioten

 2. Gruwelijk

  Gadver, rot op met die Sunny. Enge trien!

 3. Raaf

  Dat zou kostelijke televisie worden.

  De heren van VI tegenover de hysterische subsidiezuigers zoals Sunny Bergman, die vieze man van de vieze witte onderbroek Fransisco ‘MeToo!’ van Jole die altijd bij Staatsradio 1 bij BNNVara mag aanschuiven om met belastinggeld over Vrouwenzaken te babbelen’, en natuurlijk Silvana die alleen maar in kleur kan denken en dus zelf de grootste racist is in elk debat.

  Dat zou legendarische tv kunnen worden want dit soort figuren hebben nog nooit tegengas gehad omdat 99% van de Grachtengordel BN’rs hetzelfde denken, de presentatoren en fake journalisten van de Staatsmedia en RTL voorop.

  Voor het eerst zouden ze te maken krijgen met mensen die 95% van de Nlse bevolking vertegenwoordigen.
  Uniek.’
  Doen !!
  Dat wordt een miljoenen publiek.

 4. Paul Goudsmit

  Kan t niet ophouden met allemaal onderwerpen uit 1 en dezelfde hoek . Dit lijkt de redactie van Tan wel.

 5. Jeroen

  Veronica In$$$ide

 6. Robson

  Dat zou pas televisie zijn als dat zou lukken

 7. Mike

  Die durven toch niet te komen omdat ze dan vol kritiek krijgen en tegen een ander mening en kritiek kunnen zulke figuren niet.

 8. Mieke

  Komen zeker niet kunnen niet tegen tegengas zijn kleutertjes

 9. Bart

  @Jeroen Nogmaals, zou jij nee hebben gezegd?

 10. By the way

  De VI-heren doen steeds meer uit de hoogte. Het is niet zo dat je allerlei mensen ‘op audiëntie’ kunt vragen omdat je nog effe lekker tekeer kunt gaan omdat je geen persoonlijke klik met elkaar hebt.

  Klets gewoon over voetbal of blijf anders thuis als je geen normaal gesprek met anderen kunt voeren waarin je ook naar de ander luistert.

 11. SOLANGE

  Zou een giller zijn maar dat gaat niet gebeuren

 12. Bart

  @By the way Waarom zou het alleen over voetbal moeten gaan? Waarom denk je dat ze het Veronica Inside gaan noemen?

 13. By the way

  @Bart: omdat ze over andere onderwerpen geen zinnig woord zeggen, alles in het belachelijke trekken en de gasten die ze voor een onderwerp uitnodigen niet of nauwelijks aan het woord laten?

 14. Bart

  @By the Way Gisteren is iedereen toch aan het woord geweest. Het ging o.a. over Anne Faber, Rusland en ook nog even over Humberto. Over o.a. deze onderwerpen is toch best serieus gesproken aan tafel. Gevalletje wel de hele dag door je mening doordrukken maar niet gezien zeker?

 15. Piet

  @By the way, precies ze dwalen af naar zaken die hen geen moer aangaan. Praat over voetbal of blijf weg! Het is meer een roddelprogramma geworden van een stelletje rijke bejaarden bij elkaar die anderen niets maar dan ook niets gunnen.
  Het is alleen maar ikke, ikke ikke, beledigen en kwetsen.

 16. By the way

  @Bart. Ik heb gisteren het hele programma gezien. Belangrijk detail is dat de heren Derksen en Van der Gijp er niet waren. En dan kan er inderdaad een aardig gesprek worden gevoerd met Genee als gespreksleider.
  Zijn de twee andere heren van het VI trio er ook, dan valt Genee (helaas) terug naar het geven van oneliners waar de anderen hun ding maar mee moeten doen. Dan ontstaat er niet een gesprek maar in veel gevallen een frontale aanval op personen, een tirade of inhoudsloze losse opmerkingen. Erg jammer, in de basis is het spuien en toelichten van een ‘andere’ mening uitstekend, maar wat tegengeluid aan tafel zou het juist boeiender maken. Nu is het schieten uit de heup zonder dat een ander zich kan laten horen. Het onbeschaamd aanvallen van personen is niet nodig en voegt niets toe aan een inhoudelijke, onderbouwde mening over (bijv.) televisieprogramma’s.

 17. Bart

  @By the way De opmerking over de vrouw van Humberto en over de redactie had niet gehoeven. Dat heeft Genee gisteren ook toegegeven. Voor de rest werd een onderwerp prima behandeld en werd door Derksen, Gijp, Genee maar ook door Beau gisteren verwoord hoe het gros van Nederland er over denkt. Het zijn er maar weinig in bn’r land die durven toe te geven dat ze het eigenlijk wel met de heren eens zijn. In plaats daarvan kruipen die anderen allemaal in de hol van Humberto, Wendy en Galjaard. Dat is pas walgelijk. En dat RTL dan nog het lef heeft om de ma gewoon aan te houden en andere programma’s te geven. Echt schandalig. En we weten dat het hier niet alleen over Humberto die vreemd is gegaan (want dat moet ie zelf weten) maar om veel meer dingen. Er zouden meer bekende mensen op televisie eens moeten zeggen wat ze echt vinden i.p.v. elkaar na kakelen of zoals Ikink alleen selectief ergens een kritische mening over geven omdat hem dat nu toevalig wel uit komt en de vorige keren niet.

 18. Grace321

  Neeee niet die vreselijke D Bergman

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.