Beau heeft ‘mixed feelings’ over VI Oranje Blijft Thuis

Beau van Erven Dorens kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn sidekickschap in VI Oranje Blijft Thuis. Hij vindt het programma niet compleet zonder Johan Derksen en René van der Gijp. Dat heeft de presentator gisteren direct na afloop gezegd voor een camera van de RTL 7-site. Wilfred Genee maakt het programma op dinsdag en donderdag zónder zijn twee vaste tv-collega’s. Daarom was Van Erven Dorens gisteren zijn sidekick. “Ik heb mixed feelings“, zegt de Boulevard-ster.

Door de confrontatie tussen Van Erven Dorens en Genee werd het nog best een spannende uitzending, maar hij vindt dat er iets ontbreekt. “Ik vind het altijd wel leuk om een beetje actie aan tafel te krijgen, maar ik denk toch dat het spannender is op het moment dat die twee échte heren erbij zitten. Dan is het team compleet met zijn drieën.”

Hij vervolgt: “Wij zijn nu meer een beetje surrogaatopvulling. Snap je wat ik bedoel? We hebben ons best gedaan, maar met die drie heren bij elkaar is iedereen pas echt tevreden. De echte kijker van Voetbal Inside denkt: ja, wat is dit eigenlijk? Er moet nog even aan gewerkt worden.”

Van Erven Dorens pakte Genee aan om uitspraken die maandag in de show zijn gedaan. “Ik vond dat hij de oorwassing heel manmoedig heeft genomen. Dat vond ik eigenlijk wel goed. Ik ben wel serieus over de empathie: je moet de weg naar het hart van je gasten vinden.”

Als je alleen maar kopstoten uitdeelt, dan krijg je natuurlijk niet veel liefde genoeg. Het is denk ik de oplossing voor die shows (op dinsdag en donderdag, red.). Niet die shows met Gijp en Johan, die zijn natuurlijk super leuk zoals ze zijn.

Keert hij nog een keer terug als sidekick? “Ik kijk het nog even aan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen