Dennis van PowNews verdient 3.000 euro per maand

Dennis Schouten verdient voor zijn werk als verslaggever van omroep PowNed 3.000 euro bruto per maand. Daarvoor moet hij drie dagen per week op pad. Dat heeft hij gezegd in het programma Club Hub van Emma Wortelboer, die óók 3.000 euro verdient maar dan voor een volledige werkweek. Schouten hoopt dat zijn salaris iets omhoog gaat, vertelde hij in haar show. “Ik zit op dit moment in de onderhandelingen over mijn contract, dus het is nog niet bekend wat ik ga verdienen.”

Als Wortelboer hem vraagt hoeveel hij verdient, kaatst hij de vraag terug. “Ik verdien 3.000 euro bruto per maand“, zegt ze. Hij daarop: “Datzelfde verdien ik voor drie dagen in de week werken.”

Schouten is op Rutger Castricum na het bekendste gezicht van PowNed. Hij verdient, net als omroepbaas Dominique Weesie, rond de 200.000 euro per jaar.

Veel mensen denken dat iedereen die bij de tv werkt tonnen verdient, maar niets is dus minder waar. Ook de meeste acteurs bij Goede Tijden Slechte Tijden moeten genoegen nemen met een paar duizend euro per maand.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen