Angela de Jong vreest Wendy van Dijk nog steeds

Tv-criticus Angela de Jong van het AD denkt dat RTL 4-ster Wendy van Dijk haar nog steeds niet vergeven heeft. Ze is benieuwd wanneer ze een klap komt uitdelen. Dat grapte ze woensdag in de show van Gijs Staverman op NPO Radio 2. Staverman vroeg De Jong of ze niet bang was om naar de VI Oranje-studio te gaan, omdat ze daar in het hol van de RTL-leeuw zit. “Wendy van Dijk, dat die me in elkaar wil meppen en tevoorschijn komt, daar hou ik nog wel een klein beetje rekening mee.

Voor andere RTL’ers is ze niet echt bang. “Er komt ook wel eens een filmploeg van RTL Boulevard bij mij over de vloer als ze weer een statement nodig hebben, dus ik vind de mensen die bij RTL werken wel heel aardig hoor. Daar heb ik niet zo’n problemen mee.

Angela de Jong wordt gezien als een van de mensen die heeft gezorgd voor de ondergang van Erland Galjaard bij RTL. Zijn vrouw Wendy van Dijk onthulde in november in een show van Chantal Janzen dat er in ons land een vrouw rondloopt die ze graag zou willen slaan. “Dat is een vrouw, maar verder noem ik geen namen. Ja! Zo. Als ik die ooit tegenkom. Bááám!!! O, ja! Ze is behoorlijk fors. Ja. En toch pak ik haar! Watch it!

Op de vraag of ze dit begrijpt, antwoordde De Jong in februari: “Nee, dat begrijp ik niet. Die neiging heb ik toch echt heel zelden dat ik mensen op hun gezicht wil slaan als ze iets roepen waar ik het niet mee eens ben. Het is overduidelijk dat ik een snaar raak. Ik zou mezelf niet zo laten gaan, nee, dus ik snap het niet.

Aan de ene kant vind ik het ook wel weer schattig dat ze het heel erg voor haar man opneemt en de zender waarvoor ze werkt. Ik denk alleen niet dat iemand willen slaan nou zo bij het lieve imago van Wendy past.

Lees ook: Angela de Jong: ‘Schattig dat Wendy mij wil slaan’ (februari 2018)

Foto: Omroep MAX

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen