Angela de Jong: ‘Wendy van Dijk wil mij slaan’

Tv-columniste Angela de Jong van het AD begrijpt niet waarom RTL 4-gezicht Wendy van Dijk haar zo graag wil slaan. Dat heeft ze gezegd in The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Van Dijk onthulde eind november in de talkshow van Chantal Janzen dat er een vrouw is die ze graag voor ‘haar bek zou willen rammen’. “Dat is een vrouw, maar verder noem ik geen namenJa! Zo. Als ik die ooit tegenkom. Bááám!!! O, ja! Ze is behoorlijk fors. Ja. En toch pak ik haar! Watch it!“, zei ze.

De Jong schrijft al geruime tijd zeer kritisch over RTL 4 en zijn programmadirecteur Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Wat zou De Jong doen als ze Galjaard zou tegenkomen? “Dan zou ik dat ook herhalen, maar daar krijg ik de kans denk ik niet voor, want Wendy van Dijk wil mij heel hard op mijn gezicht slaan, dus waarschijnlijk lig ik dan op de grond.

Friday Move-presentator Wilfred Genee: “Begrijp je dat ze jou op je gezicht wil slaan?

Angela de Jong: “Nee, dat begrijp ik niet. Die neiging heb ik toch echt heel zelden dat ik mensen op hun gezicht wil slaan als ze iets roepen waar ik het niet mee eens ben. Het is overduidelijk dat ik een snaar raak. Ik zou mezelf niet zo laten gaan, nee, dus ik snap het niet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen