Paul de Leeuw sluit show met Gordon of Youp niet uit

Paul de Leeuw heeft zowel ruzie gehad met Gordon als met Youp van ’t Hek, maar toch zou het hem best leuk maken om eens een programma met een van deze twee heren te maken. Dat heeft de presentator dinsdagavond gezegd in de talkshow M. De Leeuw mocht kiezen met wie hij absoluut geen tv-duo zou willen vormen: Gordon, Youp van ’t Hek of Margriet van der Linden. Hij koos dus voor de gastvrouw van M. “Met jou vind ik ook leuk, maar ik moet kiezen, dus dan zou ik voor jou kiezen.

Televisiemaken met Gordon of Youp lijkt De Leeuw wel spannend. “Met Youp is het altijd spannend. Ik zou dan toch voor jou kiezen, omdat je nu lekker solo bezig bent. Dat moet je vooral even zo houden. Ik vind Gordon heel spannend, dat wordt ordinair. Youp wordt ook spannend.

De Leeuw kreeg ruzie met Gordon toen hij een opmerking maakte over zijn onbetrouwbare vriendjes. Van ’t Hek zegde afgelopen seizoen zijn optreden in De Kwis af na kritiek van De Leeuw op zijn column.

De tv-ster kreeg nóg een Ranking the Stars-achtig dilemma voorgelegd. Zo moest hij voorspellen wie het snelst met pensioen gaat: hijzelf, Patty Brard of Richard Groenendijk.

De Leeuw: “Patty, want die heeft het minste werk van ons drieën. Die zit op Ibiza en die werkt gewoon minder dan wij. Ik denk dat zij het minste werk heeft. Zij valt als eerste af.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen