Freek blijft maar praten over seks met Katja

Geplaatst op vr 13 apr 2018 om 14:00

Bij alles wat Katja Schuurman doet moet het altijd even over seks gaan. Ze heeft haar obsessie nu zelfs opgedrongen aan het door Anita Witzier groot gemaakte tv-monument Memories. Ze gaat bij de kandidaten veel verder dan Witzier deed: “Ik wil ook weten hoe het seksueel was en of het een goede minnaar was“, gaf ze toe. Maar ook over haar eigen seksleven raakt ze niet uitgepraat in de media, net als haar vriend Freek van Noortwijk. Hij heeft het vandaag in de Volkskrant wéér over seks met Katja.

Toen Schuurman het aan het begin van dit jaar in de JAN opnieuw over haar seksleven had (“Na tweeënhalf jaar is er nog steeds zelden een dag dat wij geen seks hebben, en soms op een dag meerdere keren“) werd ze daar op het deftige NPO Radio 1 zelfs even op aangesproken.

En de Volkskrant deelt vandaag tijdens een interview met Van Noortwijk een sneer uit aan de tv-chef door hem voor te leggen: ‘Praten over je seksleven of over beef wellington?’

Van Noortwijk wijst echter naar de media: “Dan zit ik twee uur met een journalist te praten, gaat het vijf minuten over mijn seksleven en wordt zo’n interview in de kop gereduceerd tot een gesprek over seks. Eigenlijk moet ik er ook niks meer over zeggen, maar zo zit ik niet in elkaar. En dat iedere interviewer ernaar vraagt, komt natuurlijk ook doordat Katja en ik allebei nogal open zijn over alles.

Toch kan Van Noortwijk het ook nu niet laten om nog even lekker openhartig te zijn over zijn seksleven. “Ik vind ons seksleven oprecht fantastisch. Als iedereen op die manier wat dichter bij zijn of haar partner zou kunnen komen, zouden we het met z’n allen een stuk gezelliger hebben.”

Ik kan me voorstellen dat mensen het too much information vinden, maar dan moet je het maar niet lezen.

Overigens is er iemand in Schuurmans vriendenkring die een nóg grotere obsessie voor seks heeft. Meer daarover leest u deze week in de Nieuwe Revu.

Foto: Hans-Peter van Velthoven, KRO-NCRV
40 Reacties op “Freek blijft maar praten over seks met Katja”


 1. John Ewbank

  BRILJANTE LAATSTE ZIN.

 2. Neptunus

  Vermoeiend……

 3. Joop den D.

  Ik hoop dat ze later bij haar vriend Job G. in het verpleeghuis komt te wonen.

 4. Jantien de Groot

  Zo fijn dat die van Noortwijk straks te zien is in de Nederlandse versie van Masterchef. Moet ie de gerechten van de deelnemers proeven en ruiken. Maar als ik die Freek zie dan zie ik eerst zijn ronde bolle neus en vervolgens denk ik aan zijn “geweldige” en vele seks met Katja. Brrrr…

 5. genieten

  genieten die laatste alinea, hiervoor kom ik naar mediacourant.

 6. Remi

  … Járen na dato ben ik nog steeds teleurgesteld over haar Playboy-shoot.
  … was dát zielig … al de publiciteit eromheen ook.

  Nee, doe mij maar Marina de Graaf … 1983 …
  … éven de beentjes spreiden voor de Playboy fotograaf.

  Dat kon toen nog ;)

 7. Ookdatnog

  PFFFFFF HERSENLOZE SCHEPSELS. …😴

 8. Dien

  Geen Memories meer gezien, zodra Anita weer terugkomt kijk ik weer.

 9. Sam

  Ach ja, er klaagt eens een reageerder op MC over het feit dat Katja iets vaker over seks praat dan de gemiddelde vrouw en meteen gaan MC’s antennes uit, naarstig en druipend van geiligheid op zoek naar een mogelijkheid er een artikel over te schrijven. We zullen zien hoeveel mensen erin trappen.

 10. Angela

  Hoe gaat het eigenlijk met het nieuwste slachtoffer van Sylvie Meis?

 11. erik

  Het leven draait niet om seks! Wat is ze toch dom zeg die Katja. Wist ik eigenlijk al lang hoor…

 12. Remco

  Straks krijgt Freek iets? Dumpt ze hem dan? Wat een IQ!

 13. Jo

  Bij mij gaat er ook geen dag voorbij zonder dat ik geen seks heb. Wel zo rustig.

 14. M

  hahahaahahahahahahah laatste zin geniaal

 15. Mike

  Ik hou zo van jullie laatste zinnen. Zo lekker vals.

 16. really

  Net geapplaudiseerd voor de laatste zin. AMEN!

 17. Nymphomaantje

  Oohohoh ik ben zo geil hihihihi ik verdien geld met vreselijke dommigheid. Ooooohhhn ik ben zo nat, hihihihihihihihih. Ja ik wil prohramma’s maken voor iedereen ik word zo geil van iedereen, oooohhhh,hhihihihih

 18. Yolo

  De Volkskrant leent zich ook overal voor tegenwoordig, het zijn barre tijden.

 19. Bart

  Die katja heeft wel met veel bekende nederlanders sex gehad zeg. De vraag is eigenlijke met welke bekende nederlander ze nog geen sex heeft gehad.

 20. Izzy4Real?

  Lekker bezig MC, Good Job!

  @Remi, dan even jouw Kodak-momentje: google even op pornhub, gaat een wereld (aan benen) voor je open! En geen zorgen, wij snappen wel dat je dan even een paar weken off bent hier ;)

 21. Claire

  Het schijnt algemeen bekend te zijn dat die vieze oude vrouw Katja een junk is ( coke). En dat ze er wat ranzig uit kan zien. Die jonge vriend ( leuke vent om te zien) zal seks en coke verslaafd zijn (afgaande op de berichten).

  Katje is passé en moet al helemaal geen programma als Memories presenteren, daar vind ik deze slons absoluut niet geschikt voor.

 22. Ranzige Roelie

  Is ook al die keer klaargekomen of faked ze het?, Bij haar is wel meer niet helemaal echt. Graag tekst en uitleg hierover!

 23. Thijs van Zandt

  Bart 16.17 Andre van Duin maar die deed het met Bennie N uit Limburg. Het liefst in de kleedkamer.

 24. Martijn

  <3 de laatste zin!

 25. Joop55

  Voor mannen bij wie de sek sbehoefte tot een dergelijk slap niveau is en geen betere weten te krijgen, waarmee de volgers van Ron Jeremy (en dan weer op hun beurt vrouwen mag ik hopen) zelfs nog minder triest zijn. Owowo….

 26. geen stem

  Het is algemeen bekend
  Katja is een vrolijke meid
  die voor jan en alleman haar benen spreid.

 27. Remi

  @Izzy4Real?

  ;)

 28. Remi

  @geen stem

  ‘spreidt’ bedoel je, denk ik.

 29. joyce

  Ze is zo dom.

 30. Von Metternich

  Zelfs na tien jaar met mijn handen op de rug gebonden op de redactie van Xhamster doorgebracht te hebben, onderwijl mijn neus in een pot Spaanse Vlieg ondergedompeld, zou ik het nog niet op Katja kunnen. Brrrr, wat een enge vrouw. Knap dat die Freek het wel lukt hoor. Respect. Z’n libido moet echt gigantisch zijn!

 31. jeroen

  Freek snuift ook graag in coke boeken.

 32. `Flits Bom

  Vergane glorie

 33. SOLANGE

  Alles is fake aan die Kutja dr kop en dr tieten en haar inhoudsloos wijf

 34. SOLANGE

  Hersenloze Katja kan beter op de wallen gaan zitten

 35. Tijmen

  @SOLANGE

  Lekker he, tekeer gaan tegen Katja en dat als anoniempje. Dan durven we het. Zelf zij we gefrustreerd omdat we verwend zijn en kwaad zijn omdat we niet evenveel centjes hebben als BN’ers. Daarom reageren we hier op MC zo jaloers en boos, omdat wij ook meer, meer, meer aandacht en geld willen hebben.

 36. Drama Queen

  Mevr wijdbeens

 37. Koos

  @Tijmen

  Jij droomt vast heel vaak over de uitgewoonde veel gebruikte poes van Katja de afgelikte boterham.

  En nee ik ben niet jaloers :-) en zeker niet op vieze oude Katja de coke snuiver.

 38. joop

  Freek de Jonge met Katja??

 39. Carola

  Hersenloos wicht afgelikte boterham kijk geen memories meer sinds die coke mevrouw dit overgenomen heeft. Mevrouw Konijn.

 40. Ivo Eek

  L e o n ie H o o ï s m a uit Harderwijk meegemaakt 5 jaar lang in privehuis Sunrise in Hilversum. Ook nog in privehuis Amersföort. Van 2008 tot en met 2013. Dat was feest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.