Freek blijft maar praten over seks met Katja

Bij alles wat Katja Schuurman doet moet het altijd even over seks gaan. Ze heeft haar obsessie nu zelfs opgedrongen aan het door Anita Witzier groot gemaakte tv-monument Memories. Ze gaat bij de kandidaten veel verder dan Witzier deed: “Ik wil ook weten hoe het seksueel was en of het een goede minnaar was“, gaf ze toe. Maar ook over haar eigen seksleven raakt ze niet uitgepraat in de media, net als haar vriend Freek van Noortwijk. Hij heeft het vandaag in de Volkskrant wéér over seks met Katja.

Toen Schuurman het aan het begin van dit jaar in de JAN opnieuw over haar seksleven had (“Na tweeënhalf jaar is er nog steeds zelden een dag dat wij geen seks hebben, en soms op een dag meerdere keren“) werd ze daar op het deftige NPO Radio 1 zelfs even op aangesproken.

En de Volkskrant deelt vandaag tijdens een interview met Van Noortwijk een sneer uit aan de tv-chef door hem voor te leggen: ‘Praten over je seksleven of over beef wellington?’

Van Noortwijk wijst echter naar de media: “Dan zit ik twee uur met een journalist te praten, gaat het vijf minuten over mijn seksleven en wordt zo’n interview in de kop gereduceerd tot een gesprek over seks. Eigenlijk moet ik er ook niks meer over zeggen, maar zo zit ik niet in elkaar. En dat iedere interviewer ernaar vraagt, komt natuurlijk ook doordat Katja en ik allebei nogal open zijn over alles.

Toch kan Van Noortwijk het ook nu niet laten om nog even lekker openhartig te zijn over zijn seksleven. “Ik vind ons seksleven oprecht fantastisch. Als iedereen op die manier wat dichter bij zijn of haar partner zou kunnen komen, zouden we het met z’n allen een stuk gezelliger hebben.”

Ik kan me voorstellen dat mensen het too much information vinden, maar dan moet je het maar niet lezen.

Overigens is er iemand in Schuurmans vriendenkring die een nóg grotere obsessie voor seks heeft. Meer daarover leest u deze week in de Nieuwe Revu.

Foto: Hans-Peter van Velthoven, KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen