Radio 1 confronteert Katja met obsessie voor seks

Geplaatst op di 13 feb 2018 om 10:30

NPO Radio 1-presentatrice Ghislaine Plag heeft Katja Schuurman tijdens een interview over haar programma Memories geconfronteerd met haar vele uitspraken over seks. Dat was te horen op de publieke omroep. Schuurman praat in bijna elk interview over seks en haar seksleven. Laatst moest ze ook weer in de JAN haar erotische ei kwijt. “Na tweeënhalf jaar is er nog steeds zelden een dag dat wij geen seks hebben, en soms op een dag meerdere keren“, zei ze bijvoorbeeld.

Ghislaine Plag, een keurige collega van de KRO-NCRV, confronteerde Schuurman ermee. “Ik las laatst jouw interview in JAN. Je bent redelijk duidelijk en vertelt vol passie over de seks die je met Freek hebt.

Schuurman: “Ja, iets te veel. Dat komt omdat ik ooit een bloemlezing heb gemaakt met erotische gedichten. Toen kwam dat iets te veel aan de orde. Ik heb me voorgenomen om dat te minderen.

Toch wil ze nu ook allemaal seksvragen kwijt aan de kandidaten in Memories, dat ze sinds gisterenavond presenteert. Op de vraag van Plag of dat niet afschrikt, antwoordt ze: “Zo open als ik ben, is echt nergens voor nodig. Ik denk wel: seks is wat ontzettend belangrijk is in een relatie. Als mensen dat niet meer met elkaar hebben gaan mensen vreemd en huwelijken kapot. Het is echt iets wat we veel meer met elkaar zouden moeten omarmen, dat we daar niet zo veel gene omheen hebben.

Kandidaten moeten gewoon open zijn, aldus Schuurman. “Ik wil ook weten hoe het seksueel was en of het een goede minnaar was. Ik vind dat fijn om te weten, want dat hoort bij de liefde.”

Ik vind het prachtig om een vrouw van 80 te horen vertellen over de eerste keer dat zij de liefde bedreef met degene die ze dan zoekt. Dan zegt ze: ‘Hij was heel zacht voor me.’ Het is prachtig om zijn vrouw met grijze haren in een mantelpakje daar op een meisjesachtige manier over te horen praten.”

Toch vinden veel mensen dat een beetje privé. “We zijn in een soort preutsheid terechtgekomen die ik heel zonde vind.”

Foto: NPO
22 Reacties op “Radio 1 confronteert Katja met obsessie voor seks”


 1. Roy020

  Dit meisje was toch goed bevriend met die sexverslaafde smeerpeuk van dat casting bedrijf?

 2. Sjon met de grote leuter

  Katja moet er niet over kletsen, ze moet die filmpjes delen. #heerlijkestoeipoes

 3. Hahaha

  Volgens mij geeft zij thuis ook gangbang party’s dat haar man de woonkamer leeg maakt en een matras midden in de woonkamer gooit en dan een paar kerels die langskomen

 4. SOLANGE

  Zolang ze maar cocaïne snuift houdt ze het wel vol arm kindje van haar als je moeder zich zo profileert op TV

 5. Japie

  Pakken wat je pakken kan want ze begint al aardig wat ouderdomsverschijnselen te krijgen ondanks de botox injecties.

 6. jm

  Katja takelt al behoorlijk af.
  Het frisse en fruitige is er allang af.
  Ze komt nu in de fase van; “ik wil lekker jong blijven en gek doen”.
  Dat neemt 10 v.d 10 x hele schrijnende vormen aan. (botox uiteraard, maar ook desastreuze acties als bijv. Linda)
  Wel leuk om dat te zien als buitenstaander.

 7. Achim

  Katja is gelukkig geen echte Nederlander.

 8. Curryworst

  Heet in de mond
  Koud in de k o nt

 9. Jantje

  Ja verschrikkelijk dat KRO/NCRV een mooi format omvormen tot deze ranzigheid. Katja beseft blijkbaar niet dat voor de meeste mensen die ouder worden sex volledig naar de achtergrond verdwijnt. Gewoon omdat de behoefte af neemt.
  Bij memories verlangen mensen terug naar de persoon uit hun jeugd. Dat is wat hun drijft. Niet de sex

 10. Otto Groeneveld

  Katje is niet goed wijs, zo simpel is het. Nrc

 11. K. Nattekut

  Ik wil neuken,hihihi heel de dag wil ik neuken, hihihi ja ik hou van neuken, hihihi de hele dag hihihij

 12. Walter

  Wat een stoeipoes die Katja!

 13. Vrede

  Katja is wel leuk. Beetje apart maar tenminste wel zichzelf en geen Sylvie Meis ofzo die elke seconde bezig is met hoe ze overkomt en met wat ze zegt.

 14. anoniem

  Je gaat toch niet zeggen dat de kandidaten een beetje open moeten zijn. Dat bepalen zij zelf toch, zoals Katje zelf bepaald het altijd over sex te hebben. Gek meisje

 15. Mark

  Meerdere keren op een dag? Dan heeft ze zeker wel een uitgelubberde doos?

 16. 071

  Die Freek van haar is toch een topkok? En topkoks zijn toch over het algemeen ─ althans, zo lijkt het vaak ─ meer begaan met hun carrière dan met hun privé/familieleven?

  Waar haalt die Freek dan de tijd en energie vandaan om, naast topkok-zijn, Katja dagelijks één of meerdere keren te palen?

  Ik bedoel… mijn vriendin wil eigenlijk ook minstens 1x per dag mijn leuter zien, voelen en proeven, maar ik heb ook gewoon een drukke baan (en niet 9to5@office) en ik ben écht niet met mijn werkzaamheden instaat om ook nog aan haar wensen te voldoen, 3 tot 4x per week is maximaal, bij dagelijks een beurt ben ik na 6 weken opgebrand, dood !

  Dus Freek (van Katja), wat is je geheim voor dagelijkse seks i.c.m. een drukke carrière?

 17. Robert

  Hoop dat die kok wel zijn handen wast voordat ie gaat koken

 18. Don

  Er moesten er méér zo zijn als Katja, hulde dus aan deze lekkere ge ile dame! :-)

 19. aammehoela

  De normen en waarden verdwijnen rap in dit land. Natuurlijk is seks belangrijk, maar houdt het privé. Ik hoef niet de details te weten.

 20. Daan

  Ik vind haar een vieze onaantrekkelijke vrouw. Ze zit duidelijk in de overgang of zo.

 21. toxilogic

  Bizarre commentaren weer alhier, Katja heeft een gezonde trek in seks-niks mis mee, ze is zo slim om daarvoor een veel jongere partner te gebruiken-mannen van haar leeftijd waren waarschijnlijk allang afgehaakt, maar Freek moet wel een jaar of 10 mee kunnen vordaat hij ingeruild wordt voor een jonger model……

 22. Arjan

  Seks en geld. Een gebrek eraan of niet is het verschil tussen een goede relatie of een scheiding. Blijkt uit diverse onderzoeken. Dat is m.i. het bewijs voor een gezonde houding van Katja. Er zijn landen waar jonge mensen les krijgen om een goede minnaar te worden. Zouden wij in NL ook moeten doen. Zou een hoop geklaag schelen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.