Jeroen Pauw geeft water aan hoestende vrouw

Jeroen Pauw maakte gisterenavond direct korte metten met een vrouw die de uitzending dreigde te verstoren met een hoestbui. Hij gaf de dame zijn eigen glas water. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Veel mensen ergeren zich aan hoestende mensen, omdat zij een vrij hard, onaangenaam geluid maken. Ook Pauw stoorde zich er zichtbaar aan toen de vrouw achter hem begon te hoesten. “Er zit hier iemand te hoesten“, constateerde hij, tot grote schrik van de hoestende vrouw.

Hij pakte zijn glas water op en draaide zich om. “Ik weet niet wie het is, maar neem maar even wat water van mij, want ik weet hoe erg het is als je moet hoesten.”

Hoestende mensen komen niet dagelijks voor op televisie. Eind 2017 haalde Merel Westrik het nieuws toen ze haar eigen RTL Nieuws verstoorde met een hoestbui. Op een gegeven moment werd haar microfoon zelfs een paar seconden dichtgedraaid.

De politie kon het plan verijdelen. Kuch! Spanje maakt morgen bekend welke maatregel het neemt om de macht over te nemen in Catalonië. Dat heeft de Spaanse premier Rajoy aangekondigd. Spanje probeert eergghhh, excuses! Kuch!“, klonk het toen.

In 2015 werd een uitzending van Jinek verstoord door een hoestende terrorisme-expert. Dat veroorzaakte destijds veel commotie op Twitter, omdat er ook nog eens een blazende airco en rinkelende glazen te horen waren.

Overigens sprak Pauw tijdens het hoestmomentje met twee gasten over de ‘plastic soup’ in onze zeeën. Eén daarvan was Hanna ‘ik neem toch maar geen vluchteling in huis omdat ik geen gratis badkamer kan lospeuteren bij Baderie’ Verboom.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen