Kijkers Jinek ergeren zich aan hoestende Schoen

De kijkers van Eva Jinek hebben zich woensdagavond massaal geërgerd aan een studiogast die vijftig minuten lang aan het hoesten was. Dat bleek op Twitter. Kijkers van Jinek twitterden vooral over de hoestbui, in plaats van over de inhoud. Na een half uur kwamen de gissende kijkers erachter wie zo aan het hoesten was: terrorisme-expert Glenn Schoen. “Een hoestende gast, blazende airco en rinkelend glas. De bijgeluiden in Jinek zorgen vanavond voor irritatie op onze bank”, zei kijker Remy.

Veel kijkers stoorden zich aan het gehoest. “Erg dat hoesten zeg, verlaat even de studio”, zei John. Pieter: “En een glaasje water daar voor iemand graag!” En Leo: “Nou krijgt ‘ie water laat ie het glas vallen.

Dick besloot te zappen: “Brekend glas, veel gekuch en weinig gesprek.” Erik: “Eva laat je gasten eens uitpraten en geef ze een hoestdrankje.” En Ton: “Zou er nou echt geen geluidstechnicus dienst hebben in Hilversum vanavond?

Uiteindelijk sprak Jinek de hoester aan. “Je moet er helemaal van hoesten, Glenn. Heb je water? Het geeft niet. Oké, je hebt alles.

Jinek trok net iets meer dan 1 miljoen kijkers, een record.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen