Human Factor schrapt interviews uit tv-show Wallis

Na een week ongemakkelijke interviews in de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden, dreigde tv-producent Human Factor de kijker morgenavond óók nog eens op ongemakkelijke interviews te trakteren in de nieuwe zaterdagavondshow van Sanne Wallis de Vries. Twee vrouwen die niet kunnen interviewen is een beetje te veel van het goede en daarom heeft Human Factor besloten om het blokje met interviews te schrappen uit zijn nieuwe tv-productie Sanne Wallis de Show.

Human Factor heeft geen vertrouwen in de interviewcapaciteiten van Wallis de Vries. Het onderdeel ’de actuele gast’ werd na een try-out geschrapt, vertelt de comédienne vandaag zelf in De Telegraaf.

Tijdens de try-out werd uitgetest of Wallis de Vries belangstellend kan blijven tijdens een interview. “Dat laatste bleek een puntje. Omdat het stevig vroor buiten, had ik een schaatsenslijper uit Friesland te gast. Die vervolgens alleen ’ja’ of ’nee’ zei.”

Bovendien interesseert schaatsenslijpen haar niet, aldus Wallis de Vries. “Elke keer als ik weer een kaartje voor een volgende vraag pakte was het muisstil. Het publiek moest lachen, maar om de verkeerde redenen. Tegen het einde van het gesprek grapte ik nog: ’ik vind het best lang over jou gaan nu’.”

Interviewen is dus niet aan Wallis de Vries besteed. “Dus die actuele gast is eruit gehaald. Ha, ze denken gewoon dat ik het niet kan. Zelf hou ik er wel van als dingen wat ongemakkelijk zijn.

Dat Wallis de Vries ervan houdt als dingen wat ongemakkelijk zijn, bleek donderdagavond, toen haar interview in de talkshow van Margriet van der Linden wel héél stroef verliep.

Human Factor, het bedrijf van de vrouw van D66-minister Ollongren, produceert naast de shows van Margriet van der Linden en Sanne Wallis de Vries ook de hitshow Zondag Met Lubach.

Het Telegraaf-interview met Sanne Wallis de Vries kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen