Human Factor schrapt interviews uit tv-show Wallis

Geplaatst op Fri 18 May 2018 om 10:00

Na een week ongemakkelijke interviews in de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden, dreigde tv-producent Human Factor de kijker morgenavond óók nog eens op ongemakkelijke interviews te trakteren in de nieuwe zaterdagavondshow van Sanne Wallis de Vries. Twee vrouwen die niet kunnen interviewen is een beetje te veel van het goede en daarom heeft Human Factor besloten om het blokje met interviews te schrappen uit zijn nieuwe tv-productie Sanne Wallis de Show.

Human Factor heeft geen vertrouwen in de interviewcapaciteiten van Wallis de Vries. Het onderdeel ’de actuele gast’ werd na een try-out geschrapt, vertelt de comédienne vandaag zelf in De Telegraaf.

Tijdens de try-out werd uitgetest of Wallis de Vries belangstellend kan blijven tijdens een interview. “Dat laatste bleek een puntje. Omdat het stevig vroor buiten, had ik een schaatsenslijper uit Friesland te gast. Die vervolgens alleen ’ja’ of ’nee’ zei.”

Bovendien interesseert schaatsenslijpen haar niet, aldus Wallis de Vries. “Elke keer als ik weer een kaartje voor een volgende vraag pakte was het muisstil. Het publiek moest lachen, maar om de verkeerde redenen. Tegen het einde van het gesprek grapte ik nog: ’ik vind het best lang over jou gaan nu’.”

Interviewen is dus niet aan Wallis de Vries besteed. “Dus die actuele gast is eruit gehaald. Ha, ze denken gewoon dat ik het niet kan. Zelf hou ik er wel van als dingen wat ongemakkelijk zijn.

Dat Wallis de Vries ervan houdt als dingen wat ongemakkelijk zijn, bleek donderdagavond, toen haar interview in de talkshow van Margriet van der Linden wel héél stroef verliep.

Human Factor, het bedrijf van de vrouw van D66-minister Ollongren, produceert naast de shows van Margriet van der Linden en Sanne Wallis de Vries ook de hitshow Zondag Met Lubach.

Het Telegraaf-interview met Sanne Wallis de Vries kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV
19 Reacties op “Human Factor schrapt interviews uit tv-show Wallis”


 1. Ssrrdhd

  Vrouwen zijn gewoon niet grappig.

 2. Peter

  Kan die lelijke chagerijnige Sanne niet van de aardbodem geschrapt worden.

 3. Paul

  Dit wordt een flop.
  Er is slechts 1 onderwerp dat haar wél interesseert: de opvang in NL van zoveel mogelijk asieleisers uit moslimlanden.
  Carrière (en gunfactor) eigenhandig verpest.

 4. Ikke

  Twee basisfouten: 1) Nooit iemand uitnodigen waar je niets mee hebt en 2) waarom kaartjes met vragen? Alleen iemand uitnodigen die je echt interesseert, dan heb je geen kaartjes met vragen nodig omdat vanuit je interesse je hersenen geprikkeld worden en de vragen automatisch in je hoofd opkomen. Beslissing om te stoppen met interviews is dus genomen op basis van 2 fouten. Je heet Human Factor maar de menselijke factor vergeet je. Grappig.

 5. ycheweiz

  Mensen bij RTL leren niet van het verleden, incest plegen is altijd slecht. Programma’s van dezelfde maker promoten in zijn eigen programma is een teken van zwakte, gemakzucht en het belang van de maker dienen niet van de kijker. Neem een voorbeeld aan de Belgische tv, programma’s met gewone mensen, zonder poeha en normaal taalgebruik, zelfs dialect. Vandaar dat Npo 3 vol zit met herhalingen van dit soort programma’s.

 6. Ssrrdhd

  Heeft ze echt zon sjacherijnige neerhangende porem. Volgens mij is ze manisch depressief. Verbloemen met een poging tot humor.

 7. Kaaskijker

  Sanne Wallis de Fries heeft dezelfde ziekte als Claudia de Breij: ik moet grappig zijn. Daardoor luisteren ze niet. Ze komen er nog wel achter dat zoals Paul de Leeuw vele zaterdagavondshows maakte, dat een kunst is. Of zoals Theo Maassen we kan luisteren in 24Uur Met…

  Niet iedere cabaretier(e) heeft het in zich gemaakt voor televisie te zijn!

 8. Henkie983425

  U denkt misschien wat een zure b3k heeft dat mens, dat komt omdat ze links, deugt en dus gewoon ook zuur is.

 9. Tijmen

  @Henkie983425

  Zo standaard. Volgens de boze online media gebruiker moet links uiteraard verboden worden. Deugen mag niet meer. De ander helpen al sowieso niet.

  het eigen EGO, daar draait het om. Mijn leven, mijn lijden, mijn plek in Nederland die een hel is door de ander.

  En daarom wordt er gehaat op links. Grappig: de scheiding links/rechts bestaat eigenlijk niet eens. Maar voor boze mensen moet dit wel benoemd worden. Vinden ze verrukkelijk. Net als u.

 10. Ron

  Dit kan heel leuk worden of gigantisch af gaan morgen en dat laatste kan er niet meer bij nu M ook al nog niet echt van de grond komt. Aan Sanne ligt het niet want die heeft wel de lach aan haar kont hangen vind ik, maar weet niet of ze dit kan. TV is anders dan een theatershow.

 11. Margriet M

  Ik denk niet dat ze het kan Ron!

 12. André

  Was niks. Is niks. Wordt niks.

 13. Japie

  Een chagrijnige smoel kan het ook ver schoppen, nou ja ver!

 14. BRAAK

  Laat ze Beatrix maar weer gaan imiteren.

 15. Jelle

  Hm. Ik vond haar in Wie is de Mol erg leuk.

 16. Chiel

  En er zaten gewoon interview interviews in….

 17. Donny Dekeyzer

  Sanne ooit was behoorlijk leuk, since zij pro islam vluchtelingen in Europa is heeft ze afgedaan

 18. Gregor

  Wat een verschrikkelijk wijf is dit toch. Alleen die kop al. Het negatieve egocentrisme straalt er aan alle kanten van af.
  En dan een show gaan presenteren, leuk !
  Nou het was dus niks, wordt niks en gaat ook nooit wat worden.
  En dan die Israel songfestival imitatie.
  Need to say more ?

  Echt alles aan dat wijf klopt niet.

 19. Zee

  Leve Sanne .. ik vond de uitzending geweldig.. dat kan ook ..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.