Angela Groothuizen wenst Waylon beter management

Angela Groothuizen kan weer door een deur met Waylon. De twee hebben hun televisieruzie uitgepraat. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Privé. Waylon reageerde in april 2016 woest op het jurycommentaar van Groothuizen over zijn pupil Marlijn Weerdenburg in het programma It Takes 2. ‘Kútjury’, schreeuwde hij op televisie. In werkelijkheid was het een stuk heftiger, want RTL 4 censureerde de beelden. Nu vertelt Groothuizen wat er ná die televisieruzie gebeurde.

Het was een misser van Waylon om boos het podium op te lopen, vindt Groothuizen. “De jury heeft altijd gelijk, omdat dat nu eenmaal van tevoren zo is afgesproken. Niet voor niets staat er bij wedstrijden altijd het zinnetje: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We hebben allemaal onze rol in zo’n show en die moeten we respecteren.

Na afloop heeft Groothuizen dat duidelijk kunnen maken aan Waylon, vertelt ze. “Dat ik echt niet achter die jurydesk terecht ben gekomen omdat mijn haar toevallig leuk zit. Ik maakte al muziek en liep tegen dezelfde problemen op toen hij nog in de luiers lag.”

Ze is nu oké met de zanger. “We kunnen nu weer samen door één deur. Waylon is een temperamentvolle man, die ik echt het allerbeste wens. Zoals bijvoorbeeld een wijzer management dan hij nu heeft.”

Het management van Waylon raakte onlangs in opspraak omdat ze de media sommeerde om alleen positief te berichten over zijn Songfestival-optreden, want anders volgde er een boycot.

Het Privé-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

De beelden van toen:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen