RTL 4 censureerde woede-uitbarsting Waylon

RTL 4 heeft vorige maand niet de héle woede-uitbarsting van Waylon uitgezonden in de tv-show It Takes 2. Dat zegt Angela Groothuizen in haar column in Veronica Magazine. Waylon was woest omdat Groothuizen en haar collega-jurylid John Ewbank kritisch waren over zijn protégé Marlijn Weerdenburg, die kandidaat was in de show. “De complete waarheid was iets wijdlopiger dan te zien was, maar ook na de montage bleef er genoeg te beleven“, onthult de televisiediva.

Groothuizen werd niet alleen afgemaakt door Waylon, maar ook door twitterende kijkers. “Ondanks de acht die ze van me kreeg. ‘Waarom ben jij eigenlijk jurylid, met je verrotte stem’. Tsja… Ik ben al járen jurylid.

De tv-diva twijfelt niet aan haar deskundigheid. “Voor de eerste Idols werd ik gepolst, maar dat kon ik niet doen, want ik stond op dat moment in een theaterproductie. Maar X Factor, The Voice en veel andere programma’s pasten gelukkig wel in mijn schema.

Ook is ze jurylid in Holland’s Got Talent, dat momenteel op zender is. Ook in die rol kreeg ze onlangs kritiek toen ze kandidaat Nick, die als kind gepest is, met argwaan aankeek. “Mensen: ik pest niet, nooit gedaan. Ik doe niet aan shaming. Nee zeg, geef me een beetje krediet na al die jaren.

Groothuizen legt zich erbij neer. “Gemopper op Twitter hoort erbij. Luidkeels excuses eisen is blijkbaar iets waar publiek recht op meent te hebben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen