Angela de Jong te gast bij Margriet van der Linden

Geplaatst op Wed 16 May 2018 om 16:42

De altijd kritische AD-opiniediva Angela de Jong was in haar televisiecolumn van dinsdag niet bepaald laaiend enthousiast over de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO 1. Vanavond krijgt de KRO-NCRV-presentatrice de kans om de journaliste in te palmen, want dan is ze te gast in M. Samen met collega-tv-recensenten Renate van der Bas van Trouw en Haro Kraak van de Volkskrant komt ze de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf 2018 bekendmaken.

Oud-Nipkowschijf-winnaar Arjen Lubach is ook van de partij. Eigenlijk geeft hij niet graag interviews, maar de producent van M is dezelfde als de producent van zijn programma Zondag Met Lubach: Human Factor TV, het bedrijf van Irene van de Brekel, de vrouw van D66-minister Kasja Ollongren.

Na het succesvolle laatste seizoen van Zondag Met Lubach duikt Lubach vanaf december het theater in met zijn theatershow LIVE, zijn eerste solovoorstelling. Vanavond komt hij erover vertellen.

Ook te gast is onderzoeksjournalist Huib Modderkolk, die in de wereld dook van mensen die bepalen wat wij wel en niet zien op Facebook.

M is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: WNL
13 Reacties op “Angela de Jong te gast bij Margriet van der Linden”


 1. Krijn

  dankjewel voor de waarschuwing!
  Dan kijk ik zeker niet.

 2. Stijn de Jong

  Er wordt wat afgedoken

 3. Curryworst

  Dus 3 tv-recensenten komen in een tv-programma vertellen welk tv-programma het beste is?
  En de andere gast Lubach komt ook uit hetzelfde het tv-wereldje.
  Ik hoop dat die Margriet snel uit een ander minder in ces tueus vaatje weet te tappen vanaf morgen.
  Al betwijfel ik dat want het ging al fout vanaf aflevering 1 met geneuzel over Boer Zoekt Vrouw.

 4. tim

  blijft inteelt deze shows

 5. Floddero Flunk

  Ahhh vroeg me al af waar het volgende bericht over Angela de tv-messias nou bleef…

 6. julske

  Dank je wel, ik wil die zeekoe niet zien, zij gaat mij de les niet komen lezen, naar welke t v programma ik moet kijken, en welke programma boeiend is. Dat bepaalt iedereen zelfs.

 7. frisko

  Zap!

 8. Frenantius

  Niet te geloven dat ze zo’n lange voorbereidingstijd nodig hadden om uiteindelijk dezelfde voorspelbare hap te brengen waar men zo ongeveer wel genoeg van had.

 9. Henkie983425

  Ik heb Irene van de Brekel even gegoogled maar dat is dus gewoon de man van graphkop Ollongren

 10. Ron

  Gelukkig niet gezien, die vetklep

 11. A.Zijn

  Het werd weer eens pijnlijk duidelijk hoever de recensenten van de gemiddelde tv kijker afstaan. Dat betekent ook dat die meningen totaal geen waarde hebben.

 12. Jeffrey

  Margriet heeft haar programma te danken aan Angela, want die heeft haar zo opgehemeld. Het is 1 groot lesbisch kliekje, die tegen mekaar aan zitten te schuren en elkaar tot grote hoogtes stuwen. Die Angela heeft wat teveel macht naar mijn mening. Wat Wie is de Mol en De slimste mens toch voor een carriere kan betekenen zeg. Het is ook wel tekenend voor deze diploma maatschappij, dat als er iemand eens een leuk kunstje kan op tv ze gelijk ergens de hele week in beeld kunnen gaan zitten in een krant en op TV. Diploma betekenend in veel gevallen niet ook talent.

 13. E. Zijlstra

  Dat MC maar blijft herhalen dat de producent de vrouw van minister Ollongren is, blijft toch een beetje treurig. En als je dan ook nog de voornaam van de minister verkeerd schrijft is t helemaal sneu

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.