SBS 6 naast InSync: Dance As One ook met DanceSing

SBS 6 lanceert dit najaar de nieuwe talentenjacht InSync – Dance As One met Nicolette van Dam, maar John de Mol heeft voor 2019 al een ándere talentenjacht ontwikkeld: DanceSing. Dat heeft de zender laten weten. Waar de show van Nicolette draait om kandidaten die synchroon kunnen dansen, gaat het in DanceSing om kandidaten die zowel kunnen dansen als zingen. En dat is uniek, aldus SBS. “Er zijn talentenjachten voor zangers en talentenjachten voor dansers. Tot nu.”

DanceSing is een talentshow ‘voor talenten die alles in huis hebben’. “Die kunnen zingen én dansen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake en een stadion kunnen vullen.”

John de Mol heeft een bekende naam uit de muziekwereld gestrikt voor deze productie. “Niemand minder dan RedOne (foto), de producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction en vele anderen, verbindt zijn naam aan deze show. Hij zorgt voor de ultieme carrièrestart: de winnaar krijgt een door hem en zijn team geschreven en geproduceerde track.

SBS 6 noemt deze prijs ‘enorm’. “En dat betekent dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, om alles achter zich te laten, om onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten.”

In het nieuwe programma speelt de zwaarste – en beste – bootcamp ooit een grote rol. “De talenten worden gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Alles om ze klaar te stomen voor een carrière als succesvol artiest. Om alles er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien, maakt het programma gebruik van de allernieuwste technieken.”

Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via de SBS-site.

Foto: Warner Bros. Records, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen