AD-radiorecensent begrijpt Domiens slachtofferrol niet

Geplaatst op Mon 16 Apr 2018 om 12:32

Domien Verschuuren krijgt het zwaar te verduren sinds de presentator van 3FM vorige week onthulde dat hij twee dagen ziek thuis was gebleven omdat hij sip was over negatieve reacties op social media. Eigenlijk wordt hij door vrijwel elke criticus verweten een aansteller te zijn en daar sluit AD-radiorecensent Vincent Bijlo zich vandaag bij aan. “Come on man, het antwoord is leuke, goede radio. Radio waar de energie vanaf spat, radio met hart, ziel, ballen“, zegt Bijlo vandaag in de krant.

Bijlo snapt er geen bal van dat iemand zich zo laat opjutten door kansloze types op Twitter. “Niet navelstaren, kijk ons aan, zie ons. Dat geldt niet alleen voor jou, Domien, dat geldt voor iedereen die gebukt gaat onder de zure bombardementen op de sociale media.”

Mensen moeten in het internettijdperk nodig wat weerbaarder worden, vindt hij. “Wapen jezelf, de beste firewall zit in je hoofd. Denk regelmatig, nee, zeg het hardop: flikker toch een eind op met al je meninkjes.”

Dan gaan we leuke radio horen, radio met power, die ergens over gaat, net als het leven zelf. We moeten afleren onszelf tot slachtoffer te maken van die idiote meningencultus“, besluit hij, via Blendle.

Een andere criticus die dit weekend zijn mening gaf op de website Spreekbuis.nl, kreeg van Verschuuren de wind van voren omdat hij niet deskundig genoeg zou zijn: “Dit is het domste dat ik deze week heb gelezen, haha. Ik heb nooit van deze mediamagnaat gehoord, maar ik heb genoten. 😂

Foto: Sophie Hemels
14 Reacties op “AD-radiorecensent begrijpt Domiens slachtofferrol niet”


 1. Blinde Vink

  Niet navelstaren? Lekker makkelijk praten voor Vincent.

 2. Brenda

  De vrije val van 3FM komt door een zwaar gebrek aan personalitys.

 3. Stefan

  Totaal niet met je eens. Brenda. De vrije val van 3FM komt door een belabberd muziekbeleid. Mensen gaan niet luisteren naar een radiozender als daar om de haverklap slechte platen worden gedraaid. De zender wordt dan onluisterbaar.

  Elke DJ heeft fans of roept irritatie op. Ik ken meerdere mensen die niet bepaald weg zijn van Gijs Staverman op Radio 2. Hetzelfde geldt voor Ruud de Wild, die ik dan weer erg goed vind. Desondanks stemmen luisteraars massaal af op Radio 2. DJ’s zijn niet de cruciale factor, muziekkeuze wél.

  Verder moet Domien inderdaad kappen met z’n slachtofferrol. Als -ie niet tegen kritiek kan, moet -ie wat anders gaan doen dan radio maken.

 4. Brenda

  Stefan, radiopersoonlijkheden scoren, ongeacht hetgeen ze draaien.
  Zo’n Domien bijvoorbeeld, er gaat helemasl niets van uit.

 5. John Ewbank

  Vincent ziet het zoals altijd scherp!

 6. Domien V

  Ik ga het tegen mijn moeder zeggen hoor en ik heb ook grote broer die jullie gaan pakken blebelbeler.

 7. Otto Groeneveld

  Vreselijk die jongens vannyegenwoordig. Deze gozer ook, had gewoon een kutje moeten hebben.
  Moedersmhebben dezemgeneratie totaal verkloot opgevoed. En zo zijn ze allemaal de engeltjes van mammie. Een aanfluiting van de bovenste plank.

 8. wauter

  Otto Groeneveld: inderdaad.

  Domien is zo`n kereltje die niet om kan gaan met kritiek. Een vrije opvoeding heeft gehad en altijd als een prinsje behandeld is. Een echte millenial dus. Nu krijgt hij wat kritiek over zich heen en gaat hij huilen. Wat een loser ben je dan. Recht je rug jankerd, laat zien dat je een kerel bent.

 9. Alex

  Wauter heeft niet iedere generatie van dit soort mensen?
  Het enige verschil is dat nu iedereen een podium kan krijgen en ze vroeger genegeerd werden.

 10. Ron

  Bijlo begint niet alleen blind te worden maar ook doof…wat hij wil kan een Domietje niet…

 11. Tom Smit

  Dit mannetje verdient een dik salaris en dan nog zo aan het janken, verwend rotjong. Had met een vroegere opvoeding allang wat hoeken van de kamer gezien. Waar haal je de brutaliteit vandaan zeg. Ga werken als assemblage-medewerker in semi continu-diensten voor 1100 euro netto.
  Kijken of je dan kan janken. Arrrgggg wat haat ik dit soort verwende jochies. Het slechtste wat een moeder kan doen, haar kind verwennen.

 12. Bart

  @Ron Eens!

 13. Marja

  Zeg Otto Groeneveld, heb jij vroeger niet genoeg aandacht van je moeder gehad ofzo? Als moeders deze generatie hebben verkloot, waar waren de vaders dan?

 14. Arjen Rosberg

  Voorlopig heeft heer Groeneveld 100% gelijk Marja.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.