Thierry Baudet kan hartelijk lachen om Kwis-persiflage

Geplaatst op vr 27 apr 2018 om 9:00

Thierry Baudet, leider van Forum voor Democratie, kan hartelijk lachen om de aflevering van De Kwis waarin hij werd gepersifleerd. Dat bleek donderdagavond in de uitzending van Pauw. De gastheren van De Kwis zaten aan tafel om te praten over het einde van hun programma. Aangezien Baudet aan tafel zat, kwam ook het fragment voorbij waarop Niels van der Laan een doldwaze imitatie doet van de rechtse politicus, waarbij hij springend door de studio schreeuwt of de microfoon aan kan.

Baudet kon er wel om lachen. “Ik vind het heel jammer dat het programma stopt!“, grapte hij eerst.

De politicus heeft De Kwis naar eigen zeggen nog nooit gezien omdat hij geen tv heeft. “Ik heb een kort fragment gezien, maar zo ver ben ik niet gekomen in dit fragment. Het is best wel leuk.”

Joep van Deudekom: “Dan is de publieke omroep tóch niet zo erg!

De bewuste persiflage uit De Kwis ziet u onderstaand terug:

Foto: BNNVARA
32 Reacties op “Thierry Baudet kan hartelijk lachen om Kwis-persiflage”


 1. scott_0

  Balen voor de links-show dat Thierry er om moet lachen. #GoThierry.
  En de echte debiel Sylvana, laten ze met rust. Das links he.

 2. WtM

  heerlijk thierry,
  nu heeft de LINKSE KERK er geen lol aan,
  ik denk dat er weinig politici zijn die geen tv hebben,
  wel goed van thierry,
  ik zou zeggen thierry, roep de bevolking op met een actie,
  TVvvvvvvvvvveeeeeeeeeeee,
  weg ermeeeeeeee

 3. Mark de Leugenaar Rutten

  Geef Thierry een pilletje en hij lacht overal om.

 4. Floddero Flunk

  Wat een fijn nieuws. Thierry kan ook lachen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Now I can die happy :)

 5. Lucifera

  Baudet en lachen als een boer met kiespijn.

 6. qi 09

  links kan toch wel heel slecht tegen verlies,
  t is allemaal de schuld van trump ,poetin,geert, thierry,
  lachen toch,!!
  [zalig zijn de simpelen van geest]

 7. Tijmen

  Terwijl LINKS en RECHTS eigenlijk amper bestaan, alleen de extreme varianten, moet er altijd door boze mensjes op het internet de schuld gegeven worden aan alles wat LINKS is. LINKS is fout, en RECHTS is briljant, we kennen het wel hoor.

 8. Einde van NL

  Baudet lacht, maar zal van binnen janken, omdat hij weet wat het grosso modo Vernederlanders niet willen weten, niet willen horen en niet willen zien, maar wel wel voelen en daar geen éne donder om geven en leveren graag onder dwang hun bijdrages af, via de fiscus afgeperst, waarmee de prostituerende NOP is te voorzien van revenuen en zo ook deze liegfabriek kan worden onderhouden. En zo het vooral mogelijk maken dat u allen naar hartenlust wordt voorgelogen, bedrogen, gemanipuleerd en gehersenspoeld. NL (kijkers)volk lijkt het meest lethargische, onderdanige en gedweeë volk in de wereld te zijn en is nog te dom om voor de duivel te dansen.

 9. SOLANGE

  Bloedmooie man ik mag hem……

 10. Thierry

  Dankje Solange, samen op de piano? jij boven?

 11. Einde van NL

  Links en rechts is slechts voor de bühne en het grote spel bedacht. Links is goed en alles wat een bedreiging vormt voor het linkse stormfront moet in de rechterhoek en is daarmee slecht.

  Dit is ontstaan na de WOII, toen moest het nationaal socialisme worden losgetrokken van het daarna heersende socialisme en kreeg ze het predicaat rechts en de neo socialisten het predicaat links. Had men dat probleem ook weer opgelost en kon men zelfs partijen na de WOII buiten sluiten zodra deze niet goed lagen bij de gangbare, gecontroleerd elitaire heersende partijen. Heel eenvoudig kon en kan men nog steeds zo andersdenkende mensen wegzetten als fascisten en rechts.

 12. Japie

  Ik stem maar niet op Baudet. Wat een debiele vertoning van hem bij de verkiezingen.
  Hij kan beter een partij gaan oprichten met Wibi Soerjadi, de Mickey Mouse Partij.

 13. Ron

  Het was gekunsteld lachen wat die Baudet deed, erg overdreven. Er mankeert wat aan die vent.

 14. anoniem

  Onze nieuwe nationale trots, maar waag het niet zijn naam op z’n Nederlands uit te spreken… :-D

 15. Tijmen

  @Einde van NL
  Grappig, u spreekt precies als de standaard boze meneer. Het willen benoemen dat het vreselijk in Nederland is, terwijl Nederland een van de beste landen ter wereld is om in te wonen. Altijd maar willen wijzen naar de staatsomroep en het feit dat wij voorgelogen worden.
  Wat is dan de waarheid? Welke media vertellen dan continu de waarheid? Zijn dat de zenders die alleen maar continu negativiteit willen vertellen? Als je als kijker voortdurend negativiteit voorgeschoteld wordt, wat maakt je dat dan als mens?

 16. Floddero Flunk

  Wat erg voor je Einde van NL. Je zal wel druk zijn met preppen of niet? Als je toch bezig bent, neem even een frikandel speciaal voor me mee. Ik heb trek.

 17. Ano Nymous

  Stond zijn microfoon wel aan?

 18. Johan

  Ach gossie…hebben een paar rechtse vriendjes weer even hun onderbuikjes hier kunnen legen…of niet Scott_0, qi 09 en anderen.? En Trump is een narcistische gek, maar Baudet heeft het woord zo ongeveer uitgevonden.

 19. aammehoela

  Waarom wordt bv. Nieuwsuur als links afgeschilderd terwijl afgelopen week regelmatig aandacht werd geschonken aan het feit dat de moskee wordt gefinancierd door het Midden-Oosten. Dat is toch pijnlijk nieuws voor links. Ook pijnlijk voor rechts, want het zgn. linkse Nieuwsuur blijkt niet links te zijn.!!!!!!!

 20. kkw

  de linkies zijn wel op hun p.kkies getrapt,
  he…aammehoela ???

 21. Einde van NL

  @Tijmen

  …Proest, boos? Lol, das nog meer een understatement,

  Ja, ja, we leven in een mooier land dan de rest van de wereld, alleen verdomd jammer dat de zalvers en kleffe praters, de windbuilen en de prostituees in de poliziek, de overheid, banken en de gecontroleerde media zijn gered door de ECB bel met zijn gratis geldprogramma’s, anders hadden de zoete praters, zakkenvullers en de primaten in pak er iets beroerder voorgestaan en vast al een behoorlijk toontje lager gezongen.

 22. Henriette

  Links werd altijd dingen aangewreven die rechts heeft veroorzaakt. Politiek is leugen en bedrog.

 23. Einde van NL

  @Floddero Flunk

  Preppen is slechts een druppel op de gloeiende plaat en geeft aan dat men niet bereid is zijn heil ergens anders te zoeken. Koop een paar flessen drank voor als het misgaat, dan heb je tenminste nog een jolig afscheid voor het eind. Aan een prepvoorraad zal men niet veel hebben als men hier blijft hangen met de reet vastgeroest in de prachtige hypotheek of in de vergulde rijkdom van een daverende wereldse baan tot aan de kist.

 24. Einde van NL

  @aammehoela

  Ze kunnen tegenwoordig alles, wie doet de politiek of de media wat?….Een glas en plas en alles blijft zoals het was, toch? Nee, ze gooien er nog een lading bovenop. Dat gedoe over die financiering van moskeeën uit straatkoppensnellers landen waar de homo’s met het hoofd eerst gaan was oud nieuws en is slechts voor de bühne, daarna komt niks anders dan op dezelfde voet verder gaan en is het publiek weer geïnformeerd en kunnen rustig verder slapen.

 25. Tijmen

  @Einde van NL
  Ik lees het al. We zijn gefrustreerd, omdat we onvoldoende middelen hebben. Beetje het concept wat er in Nederland heerst: we willen meer, nog meer, en veel meer. Jij hebt 2 auto’s voor de deur, ik niet, dus nu ik ben ik woedend en dat is de schuld van de regering.

  Nederland is niet perfect, maar van de landen ter wereld een van de beste waar men zoveel mogelijk in vrijheid kan leven. Dat vergeten veel mensen tegenwoordig. Die schreeuwen heel graag: aargh en afgrijselijk hier, terwijl ze eens moeten vergelijken met andere plekken.

  En voor u: als u het zoveel beter weet, ga dan zelf de politiek in?

 26. Karel

  Tijmen 
  Fri 27 Apr 2018 om 13:21

  Terwijl LINKS en RECHTS eigenlijk amper bestaan, alleen de extreme varianten, moet er altijd door boze mensjes op het internet de schuld gegeven worden aan alles wat LINKS is. LINKS is fout, en RECHTS is briljant, we kennen het wel hoor.

  —–
  Links is nu eenmaal rot als een mispel

 27. Tijmen

  @Karel

  U laat in uw reacties duidelijk zien hoe correct u bent. Het is geheel duidelijk. Zwaar leven?

 28. Harry

  Voetbal Inside is ook weer om te gieren:

  @N_eoreJ
  Gijp: “Gordon een lintje”
  Derksen: “Om z’n l*l zeker”
  Genee: “Waarom dan?”
  Gijp: “Heeft een mijlpaal bereikt. Hij is voor de vijfhonderdste keer in z’n r*et gene*kt.”

  HAHAHAHAHAHAHAHA

 29. Einde van NL

  @Tijmen

  Heb het over de liegfabriek die de Vernederlandse overheid heet en rooft, liegt en bedriegt, zelfs over lijken gaat en maar doorgaat van kwaad tot erger. En al was het uit frustratie, wat dan nog? Daarmee is de zaak niet afgedaan als de feiten er zijn dat dit land er niet gezelliger, niet vrijer, zelfs gevaarlijker en leugens verteld door de primaten in pak tot in de hoogste regionen. Dan mogen er op zijn minst wel een paar anderen opstaan die zich daarover eens kritischer uitlaten, heel kritisch en die niet meegaan met de slavenmassa. Dan gelijk beginnen met “standaard boze man” of “gefrustreerd” zijn? De dwaasheid ten top en is een soort van equivalent van de racist, xenofoob of fascist?

  Als je wilt pikken en hakken dan zijn daar wel anderen voor te vinden die werkelijk aan honderd, tweehonderd, driehonderd miljoen of miljard hier en miljard daar niet meer bevredigd kunnen worden en aan de (geroofde) miljarden niet genoeg hebben en dat veelal ook nog proberen te vergaren ten koste van anderen of nog vaker, alleen maar ten koste van anderen hun leven, hun vrijheid, hun rechten, hun financiën, hun gezondheid, hun bezittingen. Daar moet je het zoeken en zeker pikken op de doorsnee snabbelaars die proberen hetgeen ze hebben verdiend en wat ze graag buiten bereik van de enge klauwen van een niet te stillen honger naar revenuen bij de overheid willen houden. Dat staat zo heel, heel, heel erg zielig, helemaal als je ook nog de dorpsfilosoof probeert uit te hangen.

 30. Einde van NL

  @…..Daar moet het zoeken en zeker -NIET- pikken op de doorsnee snabbelaars die….

 31. Floddero Flunk

  Einde van NL klinkt precies als Derrie Baudet en de gemiddele Feyezuid/Feyeoost/Feyewest supporter: veel woorden, weinig daden :)

 32. Einde van NL

  @Floddero Flunk

  Zolang jullie soort goedgelovige slaven de banksaldi van de overheid en hun coporate business vriendjes met alle plezier willen vullen en bereid zijn tot aan de kist krom te liggen voor zoveel moois, dan heb ik daar geen enkele moeite mee. Iemand moet toch de gaten op de begroting vullen en het vieze werk opknappen, niet waar? Al potten staan schrobben in de centra voor nieuwe medelanders, die schijnen allen lepra te hebben en kunnen met hun kromme vingers zelfs niet doen.

  Maar “daden” betekent dat een ander het moet klaren en opknappen, dan zijn dat geen daden, maar je kapot laten maken door kuddes goedgelovige idioten die collaboreren met de macht van het systeem en tegen de verkeerd personen aanpissen. En dat wil jouw soort mensen niet begrijpen en daarom pikken ze als als kale kippen op degene die trachten ze de ogen te openen en daar is niet tegen te vechten, tegen zoveel halsstarrige domheid is geen kruid gewassen en hebben daden daarom feitelijk geen enkele zin. FvD is derhalve een verloren zaak. De mainstream gaat liever ten koste van henzelf, zelf gekozen met alle plezier ten onder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.