Humberto en Gerard treffen elkaar voor de Wagamama

Geplaatst op vr 27 apr 2018 om 9:30

Humberto Tan en Gerard Joling zijn elkaar afgelopen week toevallig tegengekomen voor de Wagamama in de Amstelstraat in Amsterdam. Ze bewaakten het sushirestaurant, omdat de deuren zomaar openstonden midden in de nacht. Dat is te zien in een vlog van Joling. Na Tans aflevering van RTL Late Night en Jolings etentje troffen ze elkaar toevallig om 00.45 uur. Ze waren beiden op weg naar parkeergarage The Bank, toen het alarm van Wagamama hun aandacht trok.

Gerard Joling in de vlog: “Toevallig kom ik hier Humberto Tan tegen, de grote vedette van RTL 4. Hij staat hier en wat is er nou gebeurd? De deur staat hier gewoon open bij deze sushitent Wagamama. Het is 00.45 uur ’s nachts en dat houdt in dat iedereen hier naar binnen kan lopen. Het alarm was afgegaan.”

Humberto Tan: “Wij kwamen hier voorbij gelopen en toen zag ik dat het alarm hier af ging. In eerste instantie loop je gewoon voorbij en dan denk je: hè, de deuren staan open! Dat is heel raar, dus ik heb 112 gebeld. Ik heb de politie gebeld of ze even langskomen en nu blijf ik wachten tot de politie komt.”

Alleen de twee bekende Nederlanders staan voor het restaurant. Tan: “Het gekke is: wij lopen er voorbij en níemand reageert op het alarm.”

Uiteindelijk komt de politie en vervolgen de heren hun weg naar de parkeergarage, enkele meters verderop. Daar gaat ook al een alarm af. Hoe dat afloopt ziet u in de Joling-vlog:

Foto: YouTube
7 Reacties op “Humberto en Gerard treffen elkaar voor de Wagamama”


 1. MMH

  Het is maar wat je toeval noemt. Dit is enkele meters van de studio van RTLLN vandaan. Tan loopt hier elke avond als hij zijn auto gaat halen. Wie hem tegen het lijf wil lopen, hoeft alleen maar na middernacht bij de Wagamama te gaan staan.

 2. Annoniemus

  Toeval bestaat niet !

 3. Armand

  Gewoon weer aandacht trekken.

 4. Mark de Leugenaar Rutten

  Dit is 5 m van het huis van D.

 5. SOLANGE

  Gerard wordt een slijmgeval vond hem vroeger leuk maar sinds hij met Goor heeft gebroken wordt het echt een hielenlikker

 6. Bert

  Wat een leuk nieuws vleespet en de hoog zingende heaumo :-)

 7. julske

  Humberto en Gerard, wat lief. En positief zijn jullie ook, gelukkig niet verbitterd

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.