Humberto en Gerard treffen elkaar voor de Wagamama

Humberto Tan en Gerard Joling zijn elkaar afgelopen week toevallig tegengekomen voor de Wagamama in de Amstelstraat in Amsterdam. Ze bewaakten het sushirestaurant, omdat de deuren zomaar openstonden midden in de nacht. Dat is te zien in een vlog van Joling. Na Tans aflevering van RTL Late Night en Jolings etentje troffen ze elkaar toevallig om 00.45 uur. Ze waren beiden op weg naar parkeergarage The Bank, toen het alarm van Wagamama hun aandacht trok.

Gerard Joling in de vlog: “Toevallig kom ik hier Humberto Tan tegen, de grote vedette van RTL 4. Hij staat hier en wat is er nou gebeurd? De deur staat hier gewoon open bij deze sushitent Wagamama. Het is 00.45 uur ’s nachts en dat houdt in dat iedereen hier naar binnen kan lopen. Het alarm was afgegaan.”

Humberto Tan: “Wij kwamen hier voorbij gelopen en toen zag ik dat het alarm hier af ging. In eerste instantie loop je gewoon voorbij en dan denk je: hè, de deuren staan open! Dat is heel raar, dus ik heb 112 gebeld. Ik heb de politie gebeld of ze even langskomen en nu blijf ik wachten tot de politie komt.”

Alleen de twee bekende Nederlanders staan voor het restaurant. Tan: “Het gekke is: wij lopen er voorbij en níemand reageert op het alarm.”

Uiteindelijk komt de politie en vervolgen de heren hun weg naar de parkeergarage, enkele meters verderop. Daar gaat ook al een alarm af. Hoe dat afloopt ziet u in de Joling-vlog:

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen