SBS 6 zet Nicolette van Dam op InSync – Dance as one

Geplaatst op ma 30 apr 2018 om 11:10

SBS 6 zet Nicolette van Dam op de presentatie van de nieuwe dansshow InSync – Dance as one, die in het najaar begint. Dat vertelde ze zondagavond in Shownieuws. Van Dam is met haar team op zoek naar kandidaten. “We zijn op zoek naar groepen die bestaan uit minimaal acht en maximaal zestien personen met een minimale leeftijd van zestien jaar. Het gaat erom dat ze perfect synchroon kunnen dansen. Dan denk je: dat gebeurt toch zo vaak, maar dit is dus écht perfect.

Alles draait om perfect synchroon dansen. “Er is ook een slow camera die precies in de gaten kan houden of er een foutje wordt gemaakt en dan word je aangepakt door de jury.”

Het programma wordt een samenwerking met de Vlamingen. “Ik ga het samen doen met Niels Destadsbader. Ik heb Niels nog niet ontmoet, maar ik kijk daar wel naar uit.

Shownieuws-kenner Maurice Wijnen: “Ik vind het ontzettend leuk voor haar dat zíj dit gaat doen. Super leuk natuurlijk. Zij kan zelf niet wachten om eraan te beginnen.

Foto: SBS
28 Reacties op “SBS 6 zet Nicolette van Dam op InSync – Dance as one”


 1. Peter

  Die paardebek? Nou dan is een flop al zeker.

 2. Jantje Beton

  RtL kan inpakken met deze kijkcijferhit bij sbs6

 3. Hans S.

  Het zoveelste flutprogramma. Houdt het dan nooit op?

 4. Alex

  In België kotsen ze dat Gooise accent echt uit. Sowieso ligt het overdreven luide gedoe van Nederlanders ze niet.

  Moet je net Nicolette van Dam neerzetten.

 5. Rick

  Hoeveel van die dans programma’s krijgen we nog

 6. #zuchtzuchtzucht

  Zijn we al een tijdje (terecht!) BN’er-programma’s aan het bashen vanwege een te hoog BN’er-gehalte, de volgende categorie dient zich inmiddels aan: de overkill aan dans/dance-programma’s.

  Mag het wat minder, geachte commerciële omroepen?

 7. Bart

  Daar gaan we weer. De zoveelste talentenjacht. In deze hoek van amusement moet SBS6 het helemaal niet zoeken. Bloed Zweet en Tranen terug als enige talentenjacht op de zender. Voor dansen Sterren dansen op het ijs terug. Verder ander amusement uitzenden zonder talent of wie is de beste gehalte en met gewone Nederlanders.

 8. einde TV

  En wederom het bewijs dat het medium TV echt op zijn einde is. Creatieve armoede en een wanhoopspoging om jongeren te bereiken. Gouden tijden breken aan voor de NPO. Zij kunnen nog zeker tien jaar mee, commerciële TV gaat het echt heel moeilijk krijgen de komende tijd.

 9. Bart

  Oh en dan ook nog Nicolette van Dam er op zetten.
  Naast Kim Lian en Irene Moors zit de kijker ook niet op deze vrouw te wachten.
  Organiseer jaarlijks een talentenjacht met een zoektocht naar nieuwe presentatoren.

 10. J

  Dat ze haar hier op zetten lijkt mij ook meteen duidelijk dat in ieder geval Chantal niet naar SBS6 gaat.

 11. Jantje

  Vroeger deed ze altijd twee puddingbroodjes in haar bh als opvulling.

 12. mark2

  ik vind dat SBS weinig echt goede presentatoren heeft. Nicole van dam, kees tol. beiden geheid sympathiek maar kunnen toch beiden niet goed presenteren..

 13. KingAlert

  Nicolette maakt van alles een topshow. Zij is op dit moment de beste van Nederland met Chantal en Wendy.Slim en intelligent. Daar zullen wat mensen hier een voorbeeld van kunnen nemen. Die komen niet verder dan de basischool!!!!

 14. Er ist wieder da.

  Fijn blijven aanmodderen met dat puddingbroodje….

 15. Laurens

  Laten we zo zeggen; beter dan Kim-Lian, maar geen knaller.
  Het probleem dat SBS/Talpa geen presentator van formaat heet voor dit programma.

  @J; Vreemd dat er nog geen nieuws is van Chantal over verlenging. Haar contract verliep in maart?!

 16. Robert

  Leuke meid Nicolette, maar ja die zitten er ook bij de lokale supermarkt.

 17. Freddie

  Wat een arremoe op de tv. Na het zingen melken we de dangprogramma’s nog verder uit! Waar is de tijd van sytycd? Nu is het weer een eenheidsworst. Ik ga niet kijken.
  Ik begrijp altijd dat John de Mol blij wordt van creativiteit, dat zijn team met nieuwe formats komt…nou dit is allesbehalve creatief en dit kan truus de buurvrouw nog wel als format ingestuurd hebben.
  Kom op Talpa: Kom met een nieuwe spelshow of ander amusement maar niet met deze dansshow. Dit ziet toch iedereen van verre af aankomen….de grote TV flop van het komend najaar heeft zich geopenbaard!

 18. J

  @Henk: Zal ook wel komen doordat Chantal met verlof thuis zit. Zal wel geregeld zijn, maar nog later naar buiten gebracht worden. Wordt sowieso niet altijd bij iedereen elk contract naar buiten vermeldt.

 19. Ikke

  Kan iemand ajb zorgen dat die talenten zang/dans shows stoppen?? Televisie is steeds meer boring. Dankzij steeds weer dezelfde soort programma’s. Dankzij steeds weer dezelfde soort programmabazen. Die niets anders kunnen bedenken dan steeds weer hetzelfde.

 20. einde TV

  En wederom het bewijs dat het medium TV echt op zijn einde is. Creatieve armoede en een wanhoopspoging om jongeren te bereiken. Gouden tijden breken aan voor de NPO. Zij kunnen nog zeker tien jaar mee, commerciële TV gaat het echt heel moeilijk krijgen de komende tijd..

 21. Peter

  Zou ze haar bit in doen?

 22. Britt Scholte Lover

  Leuke ondeugende meid is Nicolette van dam, ze is erg sexy en ik vind haar echt lekker, heerlijke vrouw met goed figuur mmmm

 23. Roobie

  Waarom weer een slap aftreksel van een ander programma uitzenden, word toch weer een flop.

 24. Japie

  Weer een dansprogramma, kom eens met wat nieuws bv. wat Bart hierboven zegt!

 25. Bart M.

  Nicolette is een absoluut non talent in een range waardeloze programma’s.

 26. Nico

  Nicolette wat een non talent is dat zeg van de buis af per direct irriteer me al als ze gaat praten.

 27. BRAAK

  Weer een misser van oom Sjon.

 28. Anja

  Goh wat leuk zeg een dansprogramma ( weer eens wat anders ).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.