Iris Kroes hoeft geen contact met trollen-Dotan

The Voice of Holland-winnares Iris Kroes hoeft geen contact meer met zanger Dotan nu hij een trol op haar af heeft gestuurd. Dat laat ze weten in een reactie aan Nieuwe Revu. Dotan gebruikte trollen om zichzelf op te hemelen en collega-artiesten als Iris Kroes af te vallen. Toen Kroes in juli 2015 een foto van zichzelf op de boot naar Noorwegen op Twitter zette, reageerde Dotan-trol ‘Pieter van Zweep’ met: “Succes! Wel jammer om te zien dat Weight Watchers uiteindelijk niets heeft geholpen…

Iris Kroes vindt vooral het gebruik van trollen lachwekkend. “Ik heb liever dat er honderd enthousiaste mensen bij mijn optreden staan, dan dat er duizend positieve berichtjes op social media verschijnen.”

De harpzangeres vindt het vooral opvallend dat de muziekindustrie massaal zwijgt over Dotan. “Ik denk dat Dotan lang niet de enige is; daarom zwijgen veel artiesten momenteel ook.”

Maar wat vindt ze nou van de Weight Watchers-sneer? “Dat hij mij via een van de nepaccounts persoonlijk heeft beledigd, doet me niks. Ik lees zo vaak negatieve shit over mezelf. Waarom hij mij moest hebben, begrijp ik niet, ik zit niet in zijn vaarwater.”

Hij was vroeger erg onzeker, blijkbaar heeft dit hem verder geholpen. Mensen die anderen naar beneden halen op internet, vind ik zielig. Nee, ik bel hem niet voor een samenwerking of duet.

Meer reacties op trollen-Dotan kunt u lezen op de website van Nieuwe Revu.

Foto: RTL, The Voice

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen