Carlo Boszhard: ‘Ronnie Flex niet blij? Dan maar niet!’

Carlo Boszhard ligt er niet wakker van dat Ronnie Flex niet kon lachen om zijn persiflage in De TV Kantine. Dat heeft de presentator gezegd in Keur in de Middag op NH Radio. Boszhard haalt zijn schouders ervoor op. “Ik hoor het wel eens vaker dat mensen het niet leuk vonden. Eerst zeggen ze altijd: ‘Ik ben ontzettend vereerd.’ En daarna zeggen ze: ‘Ik heb het gezien, ik vond het niet leuk.’ Je kunt anders geen satire maken. Soms nemen mensen het heel persoonlijk.”

Neemt Ronnie Flex het ook te persoonlijk? “Ik praat nu niet voor Ronnie, want ik weet niet waarom hij het niet leuk vond, maar ik vond het juist wel heel leuk. Ik vond Maan heel goed gedaan door Elise. Ik was wel trots op die persiflage. Als mensen het niet leuk vinden, dan kan dat ook. Dan maar niet.”

Misschien vindt Ronnie Flex het Surinaamse accent van Boszhard wel vervelend, zegt de presentator. “Bij Ronnie Flex krijg je veel te horen dat mensen het niet leuk vinden omdat het een te Surinaams accent is, maar ik hoor iets en dan doe ik het. Je moet het ook een beetje overdrijven. We hebben ook de autotune heel overdreven op zijn stem gezet. Misschien vond hij dat niet leuk, maar dat kan gebeuren.”

Komt De TV Kantine volgend seizoen eigenlijk weer terug? “Het komt weer. Dat gaan we weer maken. Dit jaar hebben we het voor het eerst zelf geproduceerd. We regelden niet alleen aan de voorkant alles, maar nu ook aan de achterkant. Dat vonden we heel leuk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen