Carlo Boszhard: ‘Ronnie Flex niet blij? Dan maar niet!’

Geplaatst op ma 30 apr 2018 om 11:45

Carlo Boszhard ligt er niet wakker van dat Ronnie Flex niet kon lachen om zijn persiflage in De TV Kantine. Dat heeft de presentator gezegd in Keur in de Middag op NH Radio. Boszhard haalt zijn schouders ervoor op. “Ik hoor het wel eens vaker dat mensen het niet leuk vonden. Eerst zeggen ze altijd: ‘Ik ben ontzettend vereerd.’ En daarna zeggen ze: ‘Ik heb het gezien, ik vond het niet leuk.’ Je kunt anders geen satire maken. Soms nemen mensen het heel persoonlijk.”

Neemt Ronnie Flex het ook te persoonlijk? “Ik praat nu niet voor Ronnie, want ik weet niet waarom hij het niet leuk vond, maar ik vond het juist wel heel leuk. Ik vond Maan heel goed gedaan door Elise. Ik was wel trots op die persiflage. Als mensen het niet leuk vinden, dan kan dat ook. Dan maar niet.”

Misschien vindt Ronnie Flex het Surinaamse accent van Boszhard wel vervelend, zegt de presentator. “Bij Ronnie Flex krijg je veel te horen dat mensen het niet leuk vinden omdat het een te Surinaams accent is, maar ik hoor iets en dan doe ik het. Je moet het ook een beetje overdrijven. We hebben ook de autotune heel overdreven op zijn stem gezet. Misschien vond hij dat niet leuk, maar dat kan gebeuren.”

Komt De TV Kantine volgend seizoen eigenlijk weer terug? “Het komt weer. Dat gaan we weer maken. Dit jaar hebben we het voor het eerst zelf geproduceerd. We regelden niet alleen aan de voorkant alles, maar nu ook aan de achterkant. Dat vonden we heel leuk.

Foto: RTL
16 Reacties op “Carlo Boszhard: ‘Ronnie Flex niet blij? Dan maar niet!’”


 1. Calvin

  Ronnie nam het niet persoonlijk. Het was gewoon niet erg grappig.

 2. Bart

  Toch een nieuw seizoen TV Kantine dus.
  Hopen voor Irene Moors dat RTL haar terug neemt voor toch weer iets op de zaterdag en/of zondagmiddag of misschien zelfs weekend ontbijtshow samen met Boszhard.

 3. Richard

  Als je dit niet grappig vond, dan heb je gewoon geen humor. Punt!

 4. Ronnie Flapdrol

  Die Ronnie Flex is toch een vreselijk overschat mannetje, wat kan mij het boeien wat hij ervan vond. Ik vond het geniaal, vooral heerlijk dat overdreven gekreun van Maan. Spot on!

 5. tammer

  Dat Surinaamse accent van Carlo is spelen met een racistisch vooroordeel. Dat zal zeker irritatie opwekken ja. Enig Surinaams accent is bij Ronnie flex met de beste wil van de wereld niet te ontdekken. Het moet dus een soort reflectie zijn van hoe de witte man vindt dat een gekleurd persoon moet klinken of zo. Een beetje als oe oe oe roepen langs een voetbalveld, en denken dat dat leuk is.
  De draak steken met zijn autotune is wél geestig.

 6. KingAlert

  Nou een zanger die zich flex noemt lijkt mij niets.Hij moet blij zijn dat hij gepresifeert word dan komen er nog mensen naar zijn show. Dat zal de reden zijn dat hij reageerd want anders komt niemand kijken. Wat een uilskuiken

 7. Bart

  @Richard Ik vind heel veel (Nederlandse) comedy’s wel leuk maar de TV Kantine niet. Echt absoluut niet leuk.

 8. Arno

  @tammer, daarnaast is Ronny evengoed Nederlander (Ned. vader). Ronnie spreekt accentloos Nederlands. Carlo probeert hem in een hoekje de duwen waar hij niet eens thuis hoort. Stigmatiseren noemt men dat.

 9. Arno

  Ronnie verdient zijn eigen geld, mag dat ook niet van Carlo?

 10. Chiel

  De video is een miljoen keer bekeken op Youtube. Zegt ook wel iets…

 11. Bart

  @tammer Mensen die alles racistisch vinden moeten lekker oprotten uit dit land.

 12. Grace321

  Het was een super goeie imitatie. Geweldig gelachen.

 13. StefanV

  Ronnie Flex is nogal snel in z’n wiek geschoten. Als iemand met een andere huidskleur dan de zijne bepaalde “song”-teksten van hem citeert, is dat al racisme.

  Verder draait bij Ronnie Flex en consorten alles om het veinzen van populariteit. Reken maar dat er, net als bij Dotan, een heel trollenleger actief is.

 14. Joop55

  @Bart

  Flex is een sneu figuur, maar jouw reactie impliceert dat je van de donkere kant bent.

 15. Farborough

  Ronnie Flex zei alleen dat hij het niet grappig vond, en dat was het ook niet

 16. ArnieAlberts

  @tammer Oh, shut, up. Dat jarenlange gezeik met racisme. Echt, als mensen het woord of de strekking racistisch in de mond nemen, dan neem ik ze niet serieus meer. Politiek correct gezwets. Wijk lekker uit naar Ameland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.