Froger-zoon bij Tan gebombardeerd tot nieuw talent

Geplaatst op Sat 24 Mar 2018 om 11:30

René Froger deed vrijdagavond een Dries Roelvinkje in RTL Late Night. Hij kwam op de nationale televisie zijn zoon Danny pluggen als vermeend aanstormend talent. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het was Danny’s eerste grote televisie-optreden. Zijn vader legde uit dat zijn muzikale carrière een vlucht neemt. Hij keek trots toe hoe zijn zoon hem op het podium stond te imiteren. “Ja, het is heerlijk. Het is heerlijk om naar te kijken gewoon. Zalig, ja. Heerlijk, fantastisch.”

Danny Froger: “Het is gewoon voor beiden vertrouwd. Het zit in je en je wil ook niets anders doen dan dat. De liefde voor muziek is groter dan de gedachte wat andere mensen ervan zouden zien en de vooroordelen daarbij.

René Froger: “Hij is meegegaan op theatertours. Dan probeer je dingen voor te doen. Op een gegeven moment heb ik hem ook losgelaten en heb ik gezegd: ga het zelf voelen. Wij hebben eigenlijk nooit problemen samen ondervonden van vooroordelen van mensen of zo.

Danny Froger: “Het voordeel is dat je sneller op plekken komt waar je anders niet zou komen.”

Het grote verschil tussen vader en zoon is de tijd waarin ze opereren. Danny: “Als je de cijfers hoort die hij vroeger verkocht… Dat verkopen alle Nederlandstalige artiesten nu niet eens bij elkaar, denk ik.”

René: “Het waren tijden dat ik van platen gewoon 600.000 of 700.000 stuks verkocht. Ik heb nu denk ik zes miljoen platen verkocht in Nederland. Het is nu een heel andere wereld met streams enzo. Helaas wordt het niet meer gemaakt.”

Wat ik wel heel goed vind van hem – en tegenwoordig is alles op internet en op online en vloggen en toestand – is dat de hele muziekwereld is veranderd, en dat het voor hem nu moeilijker is dan voor mij.”

Foto: RTL Late Night
36 Reacties op “Froger-zoon bij Tan gebombardeerd tot nieuw talent”


 1. Tistochwa

  🤣🤣🤣🤣🤣

 2. Bep

  Het is niks en het wordt niks!!!!

 3. jan

  Het product van twee hele lelijke mensen.

 4. Peanut

  Hij is best cute. En in het genre een prima artiest.

 5. hahaha

  OMG ik heb echt in mn broek gepist van het lachen, wat een hilarisch optreden was dat. Worden neergezet als groot nieuw talent en dan niet kunnen zingen hahahaha

  En dan zijn uitspraak tijdens het zingen, echt heel raar. Danny spreekt alles uit met een afgeknepen hoge klank. Weet iemand hier of dat komt omdat Danny in het Gooi is opgegroeid?

 6. demheid en incestueze nog steeds de norm bij rtl

  incestueus gedrag in combinatie met verschrikkelijke leegheid is en blijft de norm en denkwijze bij de vergane zender RTL.

  Hoe droevig kun je zijn rtl om een schijnbare alcohol verslaafde familie te helpen het pushen van nietszeggend talent.

 7. domheid en incestues gedrag nog steeds de norm bij rtl

  ; )

 8. jroen

  Ik heb het terug gezien (net als vele andere) en heb mij beschaamd bij zijn optreden. Heel slecht..

 9. antipolitiekcorrect

  echt een incest zender dat RTL

 10. Caat

  Wat zijn zang betreft is hij het tweelingbroertje van Roxeanne Hazes, die heeft ook niet zo’n geweldige stem. Het faillissement van Late Night is nu wel bewezen.

 11. Marc E. Putto

  Tenenkrommend was het. Die jongen sprak ook geen Nederlands; het waren een soort klanken die hij uitstootte..zeer zeer merkwaardig!

 12. Remi

  Wat een verschrikkelijk slechte uitzending.
  Met die Frogers, dat kermisvolk.
  Ongelofelijk.

 13. ali

  bij ons in de straat zingen ze beter, alleen e hebben geen bekende vader.

 14. Joep uit Tilburg

  Die kermisklant moet samen zingen Roxanna Hazes. Duo ‘door mijn vader’.

 15. Ook leuk

  Zijn optreden 2 stuks was echt heel slecht.

 16. Richard

  Het was echt een heel erg slecht optreden.
  Jammer dat ze dat zelf niet meer doorhebben.
  Z’n vader zou hem toch echt moeten beschermen: “Niet gaan zingen jongen, je maakt jezelf belachelijk’.

 17. GJ

  Het klonk zeker in de huiskamer niet best. Misschien alleen een “talent” in de studio met alle mixmogelijkheden?? Klonk in elk geval niet beter dan zijn vader. Die is al jaren over zijn (stem)hoogtepunt heen. Maar trekt nog wel volle zalen mede dankzij een goede playback.

 18. Ingrid

  Misschien is een goed gehoor apparaat beter voor pa Froger i.p.v. een bril?🤭😇🤣🤣🤣🤣

 19. Wees eerlijk

  Wederom een belediging van de kijkers. Hou op met het omhoog praten van zogenaamd talent vanwege een bekende vader! Als hij talent had dan was hij allang boven komen drijven. Ook hij komt net als broer en zus Hazes niet door de voorrondes van “The Voice”! Hazesjes geven nog toe dat ze dan door de mand zouden vallen. Proberen mag mag dit is wederom kansloos!! Kappen en afvoeren deze bagger!!

 20. Bart

  Het was Barten boos Froger jr.

 21. Quint

  Ik heb het gelukkig niet gezien maar onze tan vond het natuurlijk weer geweldig.Ik zie hem al weer zitten aan het hoofd van de tafel : lachen dansen en handen wrijvend. Man man man wat een bagger zender.

 22. PIEPKUIKEN

  Het was gewoon VERSCHRIKKELIJK – tenenktommend slecht!

 23. @Hollandse Papegaaien

  @deignsdnbrtl 12:09,

  Je zal familie van u zijn. Gadverdamme wat zielig.

  @Caat, 12:30;
  R.Hazes treed wekelijks op bij DWDD, toch?
  Is hier ook het faillissement nu bewezen? Of telt dat dan weer niet.
  Zo simpel allemaal.

  Een eigen mening vormen is erg lastig voor vele Hollanders, haha

 24. Natasha Froger tot Febo

  Ik bent so trots op me mein mannen sIngen kunnen ze niet en ik niet schrijfen maar het zijn wel gouwe pikkies.

 25. Jeroen

  Is dit een nieuwe taal of zo…..

 26. Jan Rons

  Ik heb het niet gezien, maar ik heb zijn optreden bij RTL 5 Live vorig jaar wel gezien. Dat was ook heel slecht, verbaast me dus niet dat het gisteren ook slecht was.

 27. Renee Gunning

  Dit was een hele rare zet, die zoon gaat het noooooooit lukken. Te veel kopie (maar dan een slechte) maar het ergste is, gewoon Een kut stem

 28. Pieternel

  Volgens mij heeft de jonge Froger logopedie gehad om zijn accent kwijt te raken. Was geen succes want het was werkelijk onverstaanbaar in de huiskamer. Daarbij een nieuw talent is de zoon van Froger allang niet meer. Eerder een mislukte wannabee ster!

 29. Simon

  Ik vond het ook niet veel wat ik hoorde van Danny maar André Hazes jr. heeft ook heel wat zangles gehad voordat het goed klonk. René Froger heeft in ieder geval nog een mooie stem al vind ik zijn stemgebruik nogal over the top(pers).

 30. Klavvie

  Rampzalig! Soort Nederlandse versie van de Afrikaanse kliktaal. Waarom wacht men zo lang met die bezem nu al een hele tijd bekend is dat Erdorgan gaat vertrekken. Weg met dit soort troep!

 31. `Flits Bom

  Je kan al zien dat hij net zo’n dikke kop krijgt als zijn ouwe,

 32. Ano Nymous

  Nog een kwelende Froger. Ach nee toch?
  Daar zit niemand meer op te wachten. Hoop dat Danny dat beseft. Dat hij niet verder zal komen dan hier en daar wat schnabbels…

 33. Queenie

  Walgelijk ventje! Dezelfde pleuriskop als zijn vader! De uitstraling van een dooie vissenkop!

 34. Hijgje Huigstra

  Talentloze muppet. Net als z’n ouwe dikke, alcoholverslaafde vaar.

 35. Hans hassan

  Dat zware hoofd

 36. BRAAK

  Neeeeeeeeeeeeeee, niet nog meer van dat pulp op de televisie, die moeder van dat schepsel is ook weer op de buis verschenen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.