‘Job Gosschalk te gast in allerlaatste De Kwis?’

Het is morgenavond tijd voor de laatste aflevering van De Kwis ooit. Wie de hoofdgast is in deze speciale aflevering is volgens gastheer Paul de Leeuw nog niet duidelijk. Hij krijgt het vanmiddag om 12.30 uur te horen. Dat heeft hij gezegd op Radio 538. De Leeuw heeft geen flauw idee wie er is gestrikt. “Dat weet ik niet. Ik weet het echt niet. De jongens hebben een verrassingspakket. Normaal kom ik altijd op vrijdag om 12.30 uur binnen, dus ook nu tijdens Koningsdag. Dan weet ik wie de gast is.”

De ‘kwismasters’ hebben volgens De Leeuw iets bijzonders in petto. “Dit keer zeiden ze: ‘We hebben een verrassing voor je.’ Dus het zou Youp van ’t Hek kunnen zijn of Mark Rutte, wat ik graag wilde. Of Cor Bakker. Ik weet het echt niet. Ze zeiden wel dat we er met een feestelijk gevoel uit gaan. Ik zie het wel.

De Leeuw kan alleen maar gissen. “Ik denk wel dat het iemand is die met de actualiteit te maken heeft. Of van de VARA. Of Jack Spijkerman, maar die is al een keer geweest. Ik weet het niet. Spannend. Of Gordon, die al een heel jaar zou komen. Of Marco Borsato of Linda de Mol.”

Job Gosschalk wordt het niet, denk ik, want dan had ik het wel geweten. Maar wel iemand die actueel is.”

Lees ook: Niels en Jeroen wilden wél door met De Kwis (vanochtend)

Foto: BNNVARA, Olivier Thijssen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen