Miljuschka: ‘Dave Roelvink poetst imago op via RTL’

Miljuschka Witzenhausen kan over meer praten dan alleen cakebeslag en vegan wraps. Ze riep piemelgrapmaker Frank Dane terecht tot de orde toen hij donderdagavond in RTL Boulevard Dave Roelvink begon te verheerlijken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Dane hield een interviewtje met Dave omdat hij voor RTL’s Videoland samen op vakantie gaat met zijn oma. Tijdens het gesprek verklapte zijn oma dat Dave vroeger zijn broertje Donny weleens onder water duwde.

Dave Roelvink, die het leven van een meisje heeft verpest met een uitgelekt filmpje waarop te zien is hoe zij hem oraal bevredigt in een bubbelbad, grapte daarop: “Dat onder water duwen heeft er altijd al in gezeten, ha ha. Ik denk ik maak hem zelf maar!!!

Dane kon er hartelijk om lachen en zette Roelvink in Boulevard neer als een sympathieke knul. “Je komt er ineens wel achter dat Dave best een lieve jongen is joh. Met wat slechte vriendjes vroeger, maar dat is tegenwoordig niet meer zo volgens mij. Dave is een lieverdje geworden.

Belachelijk, vindt Miljuchka Witzenhausen: “Is het niet een beetje het oppoetsen van zijn imago? Als je even een wit voetje wil halen en alles wil vergeten, dan neem je toch gewoon lekker je oma mee? Dan ben je altijd leuk.

Frank Dane: “Volgens mij is dat ook de kracht van Dave. Hij maakt gewoon zélf de grap. Hij ontwijkt het niet en lacht het allemaal weg. Als een Teflon-pan glijdt het van hem af.

Miljuschka: “Ik vind het echt banaal eerlijk gezegd in een tijd waar #MeToo hoogtij viert. Het meisje waarbij dit gebeurd is schaamt zich nog elke dag dood. En dan en passant even zo’n opmerking tussendoor, ik vind het gewoon niet chic.

Beau van Erven Dorens: “Ja, maar dan moet hij wel stoppen met die opmerkingen, zeggen wij uit de feministische hoek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen