Miljuschka: ‘Dave Roelvink poetst imago op via RTL’

Geplaatst op vr 27 apr 2018 om 10:00

Miljuschka Witzenhausen kan over meer praten dan alleen cakebeslag en vegan wraps. Ze riep piemelgrapmaker Frank Dane terecht tot de orde toen hij donderdagavond in RTL Boulevard Dave Roelvink begon te verheerlijken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Dane hield een interviewtje met Dave omdat hij voor RTL’s Videoland samen op vakantie gaat met zijn oma. Tijdens het gesprek verklapte zijn oma dat Dave vroeger zijn broertje Donny weleens onder water duwde.

Dave Roelvink, die het leven van een meisje heeft verpest met een uitgelekt filmpje waarop te zien is hoe zij hem oraal bevredigt in een bubbelbad, grapte daarop: “Dat onder water duwen heeft er altijd al in gezeten, ha ha. Ik denk ik maak hem zelf maar!!!

Dane kon er hartelijk om lachen en zette Roelvink in Boulevard neer als een sympathieke knul. “Je komt er ineens wel achter dat Dave best een lieve jongen is joh. Met wat slechte vriendjes vroeger, maar dat is tegenwoordig niet meer zo volgens mij. Dave is een lieverdje geworden.

Belachelijk, vindt Miljuchka Witzenhausen: “Is het niet een beetje het oppoetsen van zijn imago? Als je even een wit voetje wil halen en alles wil vergeten, dan neem je toch gewoon lekker je oma mee? Dan ben je altijd leuk.

Frank Dane: “Volgens mij is dat ook de kracht van Dave. Hij maakt gewoon zélf de grap. Hij ontwijkt het niet en lacht het allemaal weg. Als een Teflon-pan glijdt het van hem af.

Miljuschka: “Ik vind het echt banaal eerlijk gezegd in een tijd waar #MeToo hoogtij viert. Het meisje waarbij dit gebeurd is schaamt zich nog elke dag dood. En dan en passant even zo’n opmerking tussendoor, ik vind het gewoon niet chic.

Beau van Erven Dorens: “Ja, maar dan moet hij wel stoppen met die opmerkingen, zeggen wij uit de feministische hoek.

Foto: RTL
19 Reacties op “Miljuschka: ‘Dave Roelvink poetst imago op via RTL’”


 1. Dirk

  +1 voor Miljuschka!

 2. GIJS

  En dat zegt de nicht van Nederlands grootste crimineel Holleeder!
  Je moet je schamen.

 3. Theo van der Goot

  De Familie Roelvink is ook niet chic lekker plat volksvermaak voor krokettenvolk & kermisklanten en Amsterdamse schoffies & Anitas.

 4. Martijn

  @GIJS, volgens mij is zij niet schuldig van wat haar oom doet, lul!

 5. Mark de Leugenaar Rutten

  Frank Dane is gay dus wat kan hem vrouwen schelen?

 6. Montana

  @GIJS

  Ja, want wat je familie doet, moet ook jou worden aangerekend. Nou goed! Mafkees.

 7. Newsflash

  ——-Amsterdamse huisjesmelker verkent Groningse binnenstad——–

 8. Mug

  hahaha GIJS! Nitwit

 9. scott_0

  Als je Miljuschka een nummer van G’n R laat horen, heeft ze geen flauw idee wie het is.

 10. 53W8FF!

  Een zeer terechte opmerking en dikke +1 Miljuschka!

  Die Dane glijdt heel langzaam naar ’t niveau van zijn roemruchte broertje Jensen!

  Na de grap met Maan en nu sukkel Dave Roelvink verheerlijken, moet 538 nog maar eens goed nadenken of Frank wel de juiste persoon is om volgend jaar Evers moet gaan opvolgen!

  Edwin heeft immers nog nóóit iemand te kakken gezet of iemand vergeven die in het verleden een ander gekwetst of belachelijk gemaakt heeft!

 11. Vrede

  Uberhaubt raar dat iemand die zo vaak zo slecht in het nieuws kwam continu kansen krijgt van RTL. Waarom uberhaubt? Behalve good looks heeft die niet veel te bieden.

 12. Hooftstraat

  Miljuschka, ik vond jou altijd al een intelligent, elegant, bescheiden en woest aantrekkelijk vrouw, nu heb jij mijn hart helemaal gestolen, wat een wijze opmerking. Dave R. is een crimineel een hufter een totaal respectloos slecht opgevoegd mens, hij hoort bij RTL zeg maar soort zoekt soort, hufters onder elkaar. Miljuschka applaus voor jou.. Geniet van je koningsdag en weet dat jij veel mensen blij hebt gemaakt… Beau Noël van Erven Dorens is toch de bewaker van het moraal, degene de Job Gosschalk wilde berechten, maar geeft keer op keer iemand die veroordeeld is voor grove roof en het verwoesten van een meisje haar hele leven de podium om zijn imago mooier te maken. Werkelijk hypocriet en ziekelijk van RTL BLVD en Beau.

 13. Anne

  De naam Roelvink associeer ik met goedkoop en dom (net zoals de P.C. Hooftstraat, ook wel de bouwputstraat, goedkoop is waar de vader woont van deze Dave de schlemiel) daar lopen vooral toeristen en goedkoop volk met teveel parfum op.

  Ik kom daar dagelijks en dan zie de lege winkels patserige auto’s met patserige mensen en zo nu en dan die vader van die l*l Dave op zijn scooter.

  Dave moet zich diep schamen.

 14. SOLANGE

  Miljuschka heeft helemaal gelijk . Dave had nooit meer op TV gemogen…. schandalig ……..het ventje denkt dat hij wat voorstelt …..heeft een iq van een aardbei

 15. Bep

  En…. ook dat Beau haar steunde. Ik begin Beau wel een leuke gozer te vinden( met lef) en Frank Dane een onnozel ventje.

 16. Charles

  Miljuchka kan haar familie niet meenemen… leer ook eens koken mens met je heksenstem.

 17. Laura Vamp Fatale

  Die Dave Roelvink is gewoon een ontzettende schoft met een IQ van een theelepel Wat kan hij nou , ja een beetje voor DJ spelen , das it .
  xxx

 18. Noëlla

  Helemaal eens met Miljuschka. Het is werkelijk schandalig dat die jongen continu een podium krijgt van Rtl. Het is wel weer eens duidelijk dat misdaad loont in Nederland. Dave is er alleen maar beter van geworden. Hij is nu een dj, verdient een paar ton per jaar.

 19. Annoniemus

  Miljuschka-dave-roelvink-poetst-imago-op-via-rtl .
  Zat zij ook in dat bubbelbad , dan mist ze nu wat sieraden denk ik !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.