Evert Santegoeds: ‘Kemna Casting is een sekte’

Privé-baas Evert Santegoeds is blij dat dankzij Nieuwe Revu opnieuw de aandacht wordt gevestigd op Kemna Casting, dat ondanks alle misstanden gewoon overleeft. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd op Shownieuws. Het is in de mediawereld aan de orde van de dag dat iedereen elkaar de hand boven het hoofd houdt, maar dat zelfs Kemna overleeft, vindt Santegoeds toch wel vrij ongelooflijk. “Het gaat maar door het elkaar in stand houden en het redden van het eigen hachje.”

Kemna ligt volgens Santegoeds helemaal niet wakker van de slachtoffers van alle vieze castings van Job Gosschalk en naar verluidt nog twee castingcollega’s. De top wil gewoon zichzelf redden, klaagt hij. “Daar lijkt het bij dit bedrijf meer om te doen te zijn dan om de slachtoffers.”

Santegoeds wijst erop dat bijna iedereen die bij Kemna Casting werkt privé met elkaar verbonden is. “Het is een sekte, ze hebben allemaal met elkaar te maken. Het zijn neefjes, het zijn vriendinnetjes, broers. Zo hebben ze het jarenlang in stand gehouden en zo gaat het maar door. In Amerika is dit totaal anders. De rol van Harvey Weinstein in Hollywood is totaal uitgespeeld en hier nog steeds niet.”

Na de onthullingen van Nieuwe Revu eind vorig jaar hield het blad zich even gedeisd vanwege de geruchten over een mogelijk op handen zijnde zelfmoord van Gosschalk, maar inmiddels pakt het blad dus weer flink uit.

Santegoeds: “Dat verhaal gaat, maar dat is ook het enige dat naar buiten kwam over Gosschalk. Daardoor zou je medelijden met hem moeten krijgen. De aandacht gaat dan naar de verkeerde.”

Lees ook:
Kemna Casting ontmaskerd: ‘Job is niet de enige’ (vandaag)
Beau ergert zich dood: ‘Medialand beschermt Kemna’ (vandaag)
Job Gosschalk blijkt nog steeds aandeelhouder Kemna (vandaag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen