Chauffeur verder bij RTL XL; Temptation bij Videoland

Terwijl critici erover peinzen of het niet beter is als de NPO, RTL en SBS de handen online ineenslaan om een vuist te maken tegen Amerikaanse videodiensten als Netflix en YouTube, presteert RTL het om nog binnen zijn eigen kleine domein een ondoorzichtig online videoaanbod te creëren. Gisteren kondigde RTL aan dat twee RTL 5-shows online verder gaan: De Slechtste Chauffeur VIPS krijgt een web-only-spin-off op RTL XL, terwijl de web-only-afgeleide van Temptation Island naar Videoland gaat.

RTL XL is de videodienst van RTL met een betaalde premiumvariant waarop programma’s van RTL terug te zien zijn én eigen web-only-content te vinden is, terwijl Videoland de videodienst van RTL is met dramaseries en andere eigen web-only-content. De kijker ziet door de bomen het bos niet meer en rent weg naar Netflix.

Temptation Island gaat bij Videoland verder met het zevendelige De Beste Verleiders, waarin presentator Kaj Gorgels iedere week op pad gaat met één van de verleiders uit het huidige en vorige seizoen van Temptation Island. De productie is in handen van Littlebros.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gaat bij RTL XL verder met Michella Rijdt Door, waarin Michella Kox op rijles gaat. Deze serie wordt gemaakt door Skyhigh TV.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen