Job Gosschalk blijkt nog steeds aandeelhouder Kemna

Job Gosschalk is momenteel gewoon nog steeds een van de aandeelhouders van Kemna Casting, het bedrijf waar zijn beste vriend Marc van Bree de scepter zwaait. Dat bevestigt het castingbureau vandaag aan BuzzE naar aanleiding van berichtgeving in Nieuwe Revu. Vanwege talloze vieze castings maakte Kemna Casting in november bekend alle – zakelijke – banden met Gosschalk te verbreken. Bijna een halfjaar later blijkt Dirty Job echter nog gewoon in bezit te zijn van al zijn aandelen.

Volgens de zegsvrouw van Kemna duren dit soort dingen gewoon even. “Het proces om de aandelen van Job Gosschalk over te dragen is in gang gezet. Maar dat duurt even.

Nu Nieuwe Revu vandaag uitpakt met een bikkelhard verhaal over Kemna, heeft het bedrijf opeens nog maar een paar dagen nodig. “Het zit in zijn laatste fase. Misschien nog een paar dagen.

Kemna herkent zich niet in de kritiek dat alles bij het oude is gebleven. “Er is intern onderzoek gedaan en met alle werknemers gesproken. Ook is er onder meer een gedragscode en een klachtenregeling opgesteld.

Lees ook:
Kemna Casting ontmaskerd: ‘Job is niet de enige’ (vandaag)
Beau ergert zich dood: ‘Medialand beschermt Kemna’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen