Beau van Erven Dorens: ‘Zit Yvon Jaspers aan de xtc?’

Beau van Erven Dorens kan Yvon Jaspers nog steeds niet uitstaan. Hij gruwelt van het filmpje waarin ze de startdatum van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw aankondigt. Dat liet de presentator dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Jaspers kondigt in het filmpje op haar eigen ietwat kinderlijke wijze aan dat de nieuwe Boer Zoekt Vrouw op zondagavond 13 mei begint. Aan het eind van het filmpje begint ze te gillen dat iedereen weer naar de datingshow moet gaan kijken.

Van Erven Dorens kan het niet uitstaan. “Rustig aan! Jezus! Zit er xtc in haar?“, zei hij gisteren in de showrubriek op RTL 4.

Het viel Luuk Ikink vooral op dat Jaspers het filmpje opnam bij een boerderij. “Ik vind het wel mooi. Yvon moet voor dat filmpje natuurlijk helemaal naar een boerderij toe, want dat hoort bij Boer Zoekt Vrouw.

Wendy van Dijk: “Daar woont ze.

Lees ook: Beau van Erven Dorens reageert op sneer Yvon Jaspers (oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen