Beau van Erven Dorens reageert op sneer Yvon Jaspers

Beau van Erven Dorens denkt dat Yvon Jaspers zich geen zorgen hoeft te maken om de opvoeding van zijn kinderen. Die voedt hij met beleefdheid en respect op. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Weekend. Toen Van Erven Dorens zich in RTL Boulevard kritisch uitliet over Jaspers, sneerde zij dat zelfs haar piepjonge dochter weet dat het niet netjes is om iemand die je niet kent te beoordelen. “Ik ben heel benieuwd wat Beau zijn kinderen leert“, bitchte ze in de krant.

Nu komt Van Erven Dorens weer met een reactie. Hij zegt: “Ze heeft een heel wijze dochter, het is natuurlijk waar wat ze zegt. Ik ken Yvon niet. Ik probeer mijn vier jongens natuurlijk zoveel mogelijk respect en beleefdheid bij te brengen, maar ik ben geen heilig boontje en zal dat ook nooit worden.”

Hij neemt zijn uitspraken over Jaspers niet terug. “Ik zeg gewoon precies waar ik zin in heb, dat doe ik al mijn hele leven. En ja, soms is het verstandiger om je mond te houden, maar in dit geval… Toch geef ik dat meisje wel gelijk, zij moet het maar op die manier doen. Nee, ik verlies mijn wilde haren zeker niet. Dat gebeurt pas als ik sterf.”

En Boer Zoekt Vrouw? Dat zal hij nooit volgen. “Mensen hoeven niet altijd overal naar te kijken. Ik heb gewoon helemaal niks met dat programma en ook niet veel met haar.”

Foto: RTL Late Night

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen