Beau van Erven Dorens reageert op sneer Yvon Jaspers

Geplaatst op Sat 21 Oct 2017 om 15:00

Beau van Erven Dorens denkt dat Yvon Jaspers zich geen zorgen hoeft te maken om de opvoeding van zijn kinderen. Die voedt hij met beleefdheid en respect op. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Weekend. Toen Van Erven Dorens zich in RTL Boulevard kritisch uitliet over Jaspers, sneerde zij dat zelfs haar piepjonge dochter weet dat het niet netjes is om iemand die je niet kent te beoordelen. “Ik ben heel benieuwd wat Beau zijn kinderen leert“, bitchte ze in de krant.

Nu komt Van Erven Dorens weer met een reactie. Hij zegt: “Ze heeft een heel wijze dochter, het is natuurlijk waar wat ze zegt. Ik ken Yvon niet. Ik probeer mijn vier jongens natuurlijk zoveel mogelijk respect en beleefdheid bij te brengen, maar ik ben geen heilig boontje en zal dat ook nooit worden.”

Hij neemt zijn uitspraken over Jaspers niet terug. “Ik zeg gewoon precies waar ik zin in heb, dat doe ik al mijn hele leven. En ja, soms is het verstandiger om je mond te houden, maar in dit geval… Toch geef ik dat meisje wel gelijk, zij moet het maar op die manier doen. Nee, ik verlies mijn wilde haren zeker niet. Dat gebeurt pas als ik sterf.”

En Boer Zoekt Vrouw? Dat zal hij nooit volgen. “Mensen hoeven niet altijd overal naar te kijken. Ik heb gewoon helemaal niks met dat programma en ook niet veel met haar.”

Foto: RTL Late Night
26 Reacties op “Beau van Erven Dorens reageert op sneer Yvon Jaspers”


 1. Jack Wolff

  Yvon is een megalomaan boerentrieneke die meent de wereldwijsheid in pacht te hebben. Beetje als het irritante betwetertje in de klas.

 2. Hendrik Sehasulewanepatty

  Ja, beau is niet een goie vader. hihihihihihiiiii

 3. Lies

  Hou de kids er lekker buiten. Dit gaat nergens over. Laat iedereen zelf weten hoe hij of zij de kinderen het beste denkt op te kunnen voeden. Onder de gordel…

 4. johnn

  beau moet niet zeuren,
  hij hoeft ook niet t kijken,
  net zo min ik naar beau kijk,

 5. Remi

  Yvon Jaspers … ze gaat bijna scheiden van haar man denk ik ?

 6. dr phil

  wie kijk nou naar die blonde s.l.e.t

 7. dr phil

  wie kijk nou naar die blonde s.l.e.t oh sorry nep blond ook nog

 8. Wolter

  ZE heeft groot gelijk. Hoe kan men over iemand oordelen als men die persoon nog nooit heeft ontmoet.
  Maar het schijnt dat als men ‘n zgn. BNer bent je zomaar alles kan zeggen.

 9. Walter

  Nee beau heeft in deze voor de volle 100% gelijk

 10. Graftak

  @Lies

  “Kids”? U bent bij dezen gediskwalificeerd.

 11. Vincent

  Inderdaad, laat je kinderen hier lekker buiten allebei. Al erg genoeg om kind van BN’er te zijn, zeker bij dit onvolwassen gedrag. Maar het lijkt me niet slim van Beau dit te zeggen, want hij kan het nu op z’n buik schrijven als hij volgend jaar RTL Late Night overneemt om Yvon uit te nodigen in verband met het meest bekeken programma van Nederland, Boer zoekt Vrouw. Zo win je nooit van Pauw, laat staan van Jinek…

 12. Kirth Gersen

  Wie wil Yvon Jasper nou uitnodigen? Zit geen vlees aan.

 13. Kirth Gersen

  Yvon Jarpers! Sorry, ik was de “ass” vergeten.

 14. Wollter

  Ik denk dat er van de kinderen van Beau niks terecht komt.

 15. Waltеr

  Volgens mij gaat het helemaal goedkomen met Beaus vier jongens.

 16. Jack

  Gewoon niet mee bemoeien, je hebt aan je eigen al genoeg !
  En als je het beter weet als die ander, help hem/ haar dan !

 17. Eernst

  Beau is een top vader zeker weten. Je zou maar het kind zijn van Wendy van Dijk of Linda de Mol. Ik zou me eigen rot schamen.

 18. bitch

  Beau mag niet eens de veters van Yvon strikken!
  Loser vs winner: and the winner is…..
  Juist! Yvon.

 19. Graaf Vоlkert

  Bitch zonder verstand…

 20. Bep

  Beau hou je mond Yvon is een kijkcijferkanon en bij jou mislukt alles. Yvon hou je mond dat is veel slimmer in dat wereldje, Beau is erg onvolwassen.

 21. JanJaap

  Bewondering voor deze eerlijke breedgedragen mening.
  Yvon verschuilt zich achter geestelijke gehandicapte boeren, die nog nooit D66 gestemd hebben.

 22. bitch

  5.000.000 kijkertjes, JanJaapie!

 23. Vrede

  Ik was altijd wel ‘fan’ van Beau omdat ik hem altijd eerlijk vond overkomen maar sinds die deze week over Tan zo positief zat te ouwehoeren (zelfs na dat interview in DWDD) kan ik hem ook niet meer serieus nemen.

 24. Echt Wel

  Helemaal eens met Beau, ik doe het zelfde!
  Voed mijn kind ook met beleefdheid een eigen mening en respect op en ook wij kijken absoluut niet naar het kaplaarzen vrouwtje met het vreselijk ordinaire datingprogramma.

 25. Jos Ti

  @Echt Wel

  Er kijken er genoeg, dus een aantal kijkers meer of minder zal hét kijkcijferkanon niet om rouwen.

 26. critikast

  Yvonne Jaspers maakt de fout te denken dat iemand haar serieus neemt omdat haar programma massaal wordt bekeken. Nee Yvonne, je blijft gewoon dat simpele meisje uit Boxtel, onnodig verwaand vanaf je jeugd terwijl je uit een heel normaal Brabants gezinnetje komt. Het is je allemaal een beetje naar het hoofd gestegen. Zielig hoor!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.