‘Beau moet gevangenis in om uitspraken over Kemna’

Dat de cultuurwereld Kemna Casting de hand boven het hoofd houdt wordt vandaag meer dan ooit duidelijk in het AD-artikel ‘Altijd goed met Kemna gewerkt’. In het stuk springen bekende producenten in de bres voor het bedrijf dat in opspraak is geraakt vanwege Job Gosschalk. Sterker nog: filmproducent Klaas de Jong (Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter) pleit in het artikel voor een gevangenisstraf voor Beau van Erven Dorens, vanwege zijn moedige kritiek op het beruchte Kemna.

Klaas de Jong walgt van de ‘hetze’ tegen Kemna. “Mensen worden veroordeeld zonder dat er een rechter aan te pas komt. Gosschalk heeft wettig gezien wellicht niet eens iets fout gedaan. En ‘grensoverschrijdend gedrag’, ja dat gaf Job Gosschalk zelf toe. Maar wellicht wel met wederzijdse instemming.

Van Erven Dorens stelt dat types als Gosschalk in Amerika al lang in de bak hadden gezeten, maar De Jong vindt juist dat Beau de gevangenis in moet. “Beau zegt dit alleen maar om zichzelf in de kijker te spelen, want hij heeft hier geen enkel bewijs voor, vermoed ik. Zo gemakkelijk criminele zaken insinueren, is op zichzelf een criminele daad wat mij betreft, zeker in zijn positie.”

Die man zou hiervoor zelf een paar maanden de bak in moeten. Heel Nederland luistert immers naar hem!

Het AD-artikel, met daarin ook een liefdesverklaring van producent Alain de Levita aan het adres van Kemna Casting, kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen