Jan de Hoop vindt kijkcijfers Superstar Chef magertjes

Jan de Hoop is niet zo blij met de kijkcijfers van het nieuwe BN’er-programma Superstar Chef op RTL 4. Hij vindt de score een beetje teleurstellend. Dat laat de Ontbijtnieuws-ster weten op Twitter. RTL 4 was tijdens Superstar Chef niet zoals gemiddeld genomen de tweede zender van het land, maar moest Veronica, NPO 1, NPO 2 én SBS 6 voor laten gaan. Er keken 607.000 mensen (10 procent) naar. “Dat valt een beetje tegen voor zo’n leuk programma“, reageert kandidaat De Hoop.

Volgers van De Hoop leggen hem uit waarom de score tegenvalt. “Wellicht omdat we wel klaar zijn met al die schnabbelende BN’ers en semi-BN’ers?!“, zegt Dutchess (een Nederlandse vrouw die in Spanje leeft).

En Birgit: “Er zijn gewoon te veel van dit soort programma’s. Ik zet er mijn tv niet voor aan.

Lenie: “Het was gewoon niet leuk. Sorry.

Paul: “Ik had gemist dat het deze week al begon, maar ik ga het zeker terugkijken!

En Dorien: “Ik heb in ieder geval wel gekeken Jan. Maar AnitaB heeft wel ergens gelijk: sommige dagen is er teveel tegelijk en andere dagen niets leuks op tv.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen