Voetbal Inside giert om ‘bloedgeile’ Gordon

Geplaatst op di 24 apr 2018 om 9:30

De Voetbal Inside-heren lagen maandag in een scheur om de seksappjes van Gordon die nu op straat liggen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Kevin B., tot voor kort de vriend van Gordon, spande een kort geding aan tegen de RTL 4-ster omdat hij zich door hem lastiggevallen voelde. Gordon eiste daarop dat Kevin B. hem niet langer als leugenaar mag wegzetten door hun relatie te ontkennen. Om die relatie aan te tonen moest de rechter een hele hoop pittige appjes openbaren. 

René van der Gijp vindt Gordon erg opgewonden overkomen. “Gordon heeft alles, hè: hij heeft psoriasis, hij heeft reuma, hij heeft echt alles, maar hij is géil. Dat is echt niet normaal meer. Iedereen wordt misselijk van die pillen die hij slikt, maar hij wordt er zo geil als een beer van. Ouwe neukert.”

Johan Derksen: “Die is de schaamte echt voorbij, hè? En die arme andere jongen dacht hem even stiekem in zijn kontje te neuken, maar dat ligt nu ook op straat. Een of andere arts is dat.”

René van der Gijp: “Die wilde eerst gynaecoloog worden, maar die dacht: dan pak ik die Gordon liever. Hij keek wel elke ochtend even Gordon z’n poepgaatje na of het goed was, ha ha ha.”

Shownieuws

De kwestie werd ook besproken in Shownieuws. Daarvoor was advocate Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram Moszkowicz uitgenodigd. “Ben je zo’n vonnis weleens eerder tegenkomen, dat zo veel pikanterie bevat?“, vroeg Evert Santegoeds aan haar.

Hoogervorst: “Nee, ik heb dat niet eerder zo gelezen, nee.

Shownieuws gaf zijn kijkers een beeld van de appjes. “Daarin zegt de presentator onder andere: ‘Jouw lul wil ik elke dag.’ Kevin zegt: ‘M’n lul? Whaha, de rest niet?’ Waarop Gordon zegt: ‘Jij bent alles voor mij, gek.’

RTL Boulevard

Misdaadjournalist Peter R. de Vries sprak in RTL Boulevard uit dat hij de advocaat van Kevin B., Vincent van der Velde, erg onverstandig vindt. “Hij probeert het een beetje te maskeren, maar hij heeft een verpletterende nederlaag geleden. Al zijn eisen zijn afgewezen. Sterker nog: de eisen die Gordon toen het kort geding eenmaal begon binnen heeft gebracht zijn toegewezen.

Ik heb het vonnis gelezen en vraag me werkelijk af waarom deze man hieraan is begonnen. Hij heeft zijn cliënt geen dienst bewezen en had moeten zeggen: ‘Geen kort geding beginnen, want daar zijn de feiten niet naar.‘”

Het feit dat deze advocaat is blijven volhouden dat er geen sprake was van een relatie tussen die twee… Als je dan het vonnis leest en de duizenden appjes die tussen die twee heen en weer zijn gegaan, dan vraag je je af of die advocaat heeft zitten slapen of is misleid door zijn cliënt. Dat hij dit zo heeft doorgezet… Ik vind het een diskwalificatie.

Peter R. de Vries heeft ook al die appjes zitten lezen. “Het is voor beide partijen – ook voor Gordon – gênant wat hier op straat komt te liggen. Het vonnis is nog smeuïger dan het boek van Gordon. Dat is iets wat je normaal gesproken zou zien.

5 Uur Live

In 5 Uur Live sprak Winston Gerschtanowitz zijn verbazing uit over de appjes die op straat liggen. “Zijn al die berichtjes naar buiten gekomen?!

Daphne Bunskoek: “Dat lijkt me toch bizar: een rechter die duizenden WhatsApp-gesprekjes door moet nemen van Gordon, ha ha. Bizar.

Foto: RTL
36 Reacties op “Voetbal Inside giert om ‘bloedgeile’ Gordon”


 1. Meneer Kaktus

  Wisten jullie dat de schuimlaag op de cappuccino’s van Blushing wordt gemaakt van Gordons mannensap? En het cacaolaagje van z’n poepkruimels?

  Iemand nog een bakkie?

 2. John Ewbank

  Ja, graag!

 3. Kevin Bulgac

  Ik ben genezen, Goor. Zit weer achter de meiden aan.

 4. Patries

  Ben er ook niet vies van…

 5. piet

  KAKTUS hoe zit het met de laag die Virginia krijgt.

 6. Joop55

  Gordon kan zich beter in een kelder opsluiten dan nog langer zo rond de dolen, wat een mafkees, en dan druk ik het nog zachtjes uit.

 7. Frans

  Gordon , het schuim van de samenleving, dat die man überhaupt nog een podium krijgt

 8. Elvis

  Beter had je het niet kunnen zeggen Frans.

 9. Bob

  Wel de perfect storm hier voor RTL. Een CEO die zich ontpopt als en soort Dotan fantast (Lees stuk in In adformatie waarin naast een heel veel “ik” , “mijn” en “mij” staat, hij suggereert dat hij vroeger programma directeur is geweest!?) VI weg, niemand meer op de vloer die verstand heeft van programma schema’s bouwen (Erland en Directeurtje weg) Mediabureaus die klaar zijn met de leugens van de RTL directie en nu hun ster speler die een flinke schop heeft gepakt om zijn eigen graf en dat van RTL te graven.
  Ik krijg en beetje het idee dat Sauve ook bij John de Mol op de payroll staat. Was ooit een mooie club dat RTL.

 10. Daan

  Ik denk dat die leuke Rogier van de trouwshow God en al z’n engelen op z’n knieën bedankt die ie niet met die dominante, narcistische viespeuk uiteindelijk is getrouwd!

 11. Curryworst

  De Whatsapp gesprekken van Gordonneke zijn smeuiger om te lezen dan die “biografie”.

 12. MARC

  Ach kom op……….
  Als van de gewone Nederlanders de whats app berichtjes die over en weer worden gestuurd zouden worden openbaart.
  Dan is Gordon echt niet anders dan anderen.

  Niet zo hypocriet mensen.
  Iedereen heeft toch wel eens gedetaillererde geile whats app berichtjes aan een lover gestuurd.

 13. Meneer Kaktus

  @MARC

  Ik ben van de generatie die elkaar lange brieven stuurt.

 14. Peter

  word een beetje moe van al die zeurende ‘hetero’ mannen die stiekem het geil vinden hun vrouwtje in de kont te nemen…

 15. Caat

  Ik vind die appjes wel meevallen met in mijn achterhoofd dat Gordon smoorverliefd was en Kevin net deed alsof. Je ziet het drama tot leven komen en het lijkt mij dat Gordon hulp kan gebruiken in agressiebeheersing. Het zal je maar gebeuren, smoorverliefd en er dan achter komen dat je vriend met alles en iedereen het bed in duikt en nog iemand bezwangerd ook. Kevin lijkt me iemand met een groter mentaal probleem dan Gordon, die ook wel issues heeft. Van Gordon weet men het inmiddels wel maar zo’n toekomstige arts?! Ik vrees dat we in de toekomst nog meer van Kevin B. zullen horen.

 16. Mevrouw Stemband

  Wat een totale gek is Gordon zeg, gatver.
  Die Kevin B. komt op mij normaal over als ik die appjes lees, maar Gordon? Wat een engerd. Aan alle homo’s: blijf er ver vandaan!

 17. Hooftstraat

  Gordon is al jaren de schaamte voorbij, ik hoop dat hij nu echt hulp zoekt voor zijn autisme en narcisme, deze man is helemaal de weg kwijt, geen enkel zelfreflectie het contact met werkelijkheid totaal verloren. Ik heb echt te doen met Gordon, dan ben je zo financieel rijk en geestelijk zo arm, wat ene menselijk nederlaag… Kevin B, jammer hoe het allemaal is afgelopen, ik hoop dar jij de Rolex nog hebt gekregen en veel, beetje troost prijs… Lijkt me een aardig jongen die Kevin hij vind zijn weg wel, over 6 maanden weet niemand meer wie hij is…

 18. Bart M.

  @Frans 9:50 • RTL zou liefst van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat uiterst voorname TV maken met dit geestelijk gesto0rde element.

 19. Kaaskijker

  Het is wel sneu voor die jonge arts. Die man wil helemaal niet met Gordon geassocieerd worden. Bedreigingen en alles. Bah. Maar ook die miljoenen trouwe Gordonkijkers die maar blijven kijken naar die relnicht, ik snap daar niks van.

  Bezijden de Gordongate vond ik VI niet veel aan. Ben er helemaal nog niet zo zeker van dat John de Mol goud in handen heeft. Het zijn grote namen maar ook allemaal qua geld afgevulde namen. Vraag me af of ze de spirit nog hebben voor Joh de Mol alles te geven.

 20. Moud

  Had nooit gedacht het nog ’n keer eens met Peter R. de Vries te zijn.

  idd, hoe dom kun je zijn als advocaat Vincent van der Velde van Kevin B, om het toch nog zover te laten komen.
  Als je weet dat dit soort gênante berichten, niet alleen van / over Gordon, maar ook van je EIGEN client zo op straat komt te liggen.

  Waarvoor Kevin B altijd bang voor is geweest, “zijn carierre als arts en naam” ligt nu dankzij zijn advocaat alsnog aan duigen.
  Of Kevin B heeft zijn advocaat onvolledig/onjuist geinformeerd. Kan ook natuurlijk.

 21. Elizabeth

  Hoezo sneu voor die jonge arts,hij was toch de gene die de zaak heeft bedonderd.
  Beetje sneu om Gordon ook hier de schuld van te geven..

 22. anymouse

  @Kaaskijker,
  ik weet het niet hoor of ik compassie moet hebben met deze jonge arts/man.

  Ik zie her en der de teksten van die app.’jes voorbij komen. Kevin B. gaat hierin zeker ook niet vrijuit qua schunnige teksten.
  Ook vraag ik mij af waarom zijn advocaat het zover heeft laten komen. De advocaat van Kevin B. heeft deze rechtszaak doorgezet. Wist hij dan niet van deze voor zijn client schadelijke details???

 23. SOLANGE

  Kevin zal je arts zijn….brrrrrrrrr en Gordon moet naar een afkickkliniek narcistische gek

 24. Meneer Kaktus

  Meneer het advocaatje deed deze zaak alleen voor z’n eigen glorie. Naam gevestigd, mag binnenkort bij Pauw en Boulevard en dat soort shit aanschuiven. Misbruikte Kevin Bulgac voor z’n eigen sterrenstatus.

 25. dsm-IV

  oog om oog, stront om stront…

 26. greetje

  Gordon is een slechte verliezer.

 27. Bep

  vanaf het begin vond ik Vincent v d Velde al ongeloofwaardig…. dacht nog, of hij wordt flink voorgelogen of hij krijgt veel geld.
  Als in het AMC ene dokter Bulgac naar mij toekomt….. ben ik opeens beter en ren hard weg.Wat een eikel.Nu nog Gordon van de buis en de rust keert weer.Wat een losers zeg.

 28. Simon

  Peter de Vries heeft hier helemaal gelijk. Wat een slechte advocaat die dit laat gebeuren! Alleen maar publiciteitsgeil na die appjes gelezen te hebben.

 29. Hijgje Huigstra

  Het zijn allebei gestoorde narcisten met borderline trekjes. Echt, wát een randde i e l e n, die twee…….Dat zal me ’n fraai gezicht geweest zijn trouwens in het nest: die bolle gordon met z’n plofkop, kont naar achteren, smoeltje in het kussen gedrukt en vervolgens gepenetreerd worden door de Co-assistent met z’n glibberige treiter. Stelletje glijers bij elkaar, die hopelijk krijgen wat ze verdienen: een algehele boycot. Maar dat zal wel weer niet; dit land wordt bevolkt door getatoeërde tokkies met een verstandelijke beperking, dus “leuk” allemaal.

 30. Q uit Meerdijk

  Geld heeft Gordon in overvloed maar voor de rest is het een eenzame arme man. Best triest eigenlijk. Sylvie en Estelle zijn net zo. Geen normale man wil ze nog.

 31. Henk

  Is het nu Voetbal Inside of Roddel Inside?

 32. anoniem

  Ojee, bestaat dit programma nog?

 33. Klavvie

  Ojee, u trekt uw kop uit het zand?

 34. anoniem

  @klavvie: voor eventjes maar hoor.. Heb ‘m snel weer teruggestopt! :-)

 35. Claire

  Dat men Gordon nog op TV laat verschijnen, wat is dat toch een enge bruinwerker.

 36. anoniem

  @Claire: Tja, met ‘bruinwerken’ hoeft op zich niets mis te zijn. Velen maken er plezier mee, behalve dhr. Gordon misschien? :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.