Anna Nooshin verdedigt reizen met Instagram-obsessie

Geplaatst op di 24 apr 2018 om 11:15

Dat social media het narcisme in de mens aanwakkert is al lang geen geheim meer. Het verandert langzaam maar zeker de manier waarop mensen in het leven staan. Zo zijn veel jongeren tegenwoordig bezig om hun vakanties zo sprookjesachtig mogelijk over te laten komen op Instagram, door ellenlang bezig te zijn met de juiste poses. Schrijfster Iris Hannema besprak dat fenomeen gisteren in een item van RTL Boulevard en aan de desk deed ‘influencer’ Anna Nooshin haar zegje.

Iris Hannema denkt dat veel jongeren zich tegenwoordig bijna gedwongen voelen om ook te gaan reizen, zodat ze dat op Instagram kunnen zetten: “Op sociale media word je eigenlijk gedwongen om van het reizen een sprookje te maken. Ze zijn bezig met hun kleine wereld met hun telefoon en kijken eigenlijk niet om hen heen.”

Hoe kun je weer écht genieten van het reizen? “Stoppen met het een sprookje te maken op Instagram, dan wordt reizen weer echt en niet alleen maar mooi zijn met een cocktail in een hangmat“, aldus Hannema.

Na het item vroeg Beau van Erven Dorens of Anna Nooshin het hiermee eens is. Een voorspelbaardere vraag had hij niet kunnen bedenken: dat hele verhaal van Hannema gíng immers over Nooshin; grotere instagramposeurs zijn er bijna niet.

Als uithangbord van de leegheid van het bestaan zette Nooshin de schrijfster weg als een zeurkous. “Ik vind het een beetje een negatieve manier om naar reizen te kijken. Reizen is iets heel moois. Als iemand dat wel wil delen en iemand is bezig met het perfecte kiekje… Jij kan niet in iemands hoofd om te kijken of diegene er wel of geen plezier aan beleeft.

Het nieuwe RTL Boulevard staat mede door inhoudsloze deskundigen als Anna Nooshin al geruime tijd onder druk. RTL maakte vorige week echter bekend dat ze in dit post-Galjaard-tijdperk weer naar kritiek van de televisiekijker gaat luisteren. In dit geval dringt dan de grote vraag op: is Anna Nooshin wel fan centric genoeg?

Anna Nooshin eet sushi:

Hakone #japan #tokyo #hakone

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Foto: RTL
17 Reacties op “Anna Nooshin verdedigt reizen met Instagram-obsessie”


 1. shrink

  Wat een onvoorstelbaar leeg en saai leven lijdt deze mevrouw Nooshin, als we haar instagramfotootjes als representatief moeten beschouwen. Hoe zij haar epitheton “influencer” ook maar een heel klein beetje waard kan zijn, is me een compleet raadsel.

 2. Papegaaitje leef je nog

  Foto van dompie Noosin is gemaakt bij de Japanner om de hoek. Kom er vaak.

 3. Kaaskijker

  Snap wel dat meisjes die Insta-ratrace interessant vinden. De pikorde van wie de meeste volgers heeft, de luxte vakanties kan presenteren, het meest het kosmopolitische fotomodel uit de vrouwenblaadjes kan na doen. Het is natuurlijk vrouwengedrag maar dan op steroïden.

 4. KingAlert

  Anna mag gratis op vakantie onder de voorwaarde dat ze dit deelt op haar Instagram en YouTube kanaal. Natuurlijk heeft die mevrouw ongelijk want dat zou inhouden dat zij haar gratis reisjes kwijt is. Dit inhoudsloze figuur poseert een leven te lijden waar je jaloers op zou moeten zijn. Ik ben Anna heb een broek aan van HM een shirt van Bestchoice , Mijn makeup is van Elvel en met Sunair naar dit schitterende vakantieland gevlogen. Of ik terug wil naar mijn vaderland? Ja ben daar gek. Hier trappen de jonge meiden in mijn loze leventje. Kom op zeg.
  Als Beau geschikt zou zijn voor de post van Tan had hij haar hier de duimschroeven aangezet. Maar nee is Boulevard he.

 5. Curryworst

  Leegheid heeft een naam: Anna Nooshin

 6. caat

  Influencer is gewoon een ander woord voor marketinghoer of reclamezuil.

 7. Joop55

  Anja is geiler

 8. Japie

  Anna ga breien bv. een muts!

 9. Dommie Flex

  “Social media” is meervoud, dus “Dat social media het narcisme in de mens aanwakkert” is onjuist!

 10. Ron

  Al die nitwits eruit bij Boulevard, Gulsen, Nooshin, Plessen allemaal van het zelfde laken en pak. Hoog irritatie gehalte.

 11. Pak 'm

  ‘Van hetzelfde laken een pak’, bedoelt Ron.

 12. Mike

  Anna wie? Echt nog nooit van gehoord. Tot nu, helaas.

 13. Robson

  Domme doos

 14. johan d

  Mevrouw reist overal heen maar maakt uit ijdelheid enkel foto’s van haar zelf.

 15. Mug

  Oh ja joh, Kin Alert, is het Blouevard he? frust

 16. Floddero Flunk

  Mensen met instaperfecte obsessies eindigen uiteindelijk als vakkenvuller bij Dirk. Geen aandacht aan geven…

 17. Theo van der Goot

  Anna is een natte wind je hebt er niets aan…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.