Patty Brard liet zich niet opereren voor tv-carrière

Geplaatst op Sun 18 Mar 2018 om 10:00

Patty Brard heeft zich niet laten opereren aan haar maag om beter in de tv-markt te liggen. Dat geeft de showbizzdiva aan in haar column in de Weekend. Brard wil na haar ingreep ongeveer naar het gewicht van Bridget Maasland toe en in de media is gesuggereerd dat ze dat vooral doet vanwege carrièrekansen, maar de Ibizinees ontkent dat ten stelligste. Het zou dan ook wel behoorlijk bezopen zijn om op de operatietafel te gaan liggen voor een programmapakket als dat van Maasland. 

Het is dus grote onzin, aldus Brard. “In de krant werd beweerd dat ik onder het mes zou zijn gegaan omdat ik zo graag een nieuwe tv-klus wil. Nou, ik kan je verzekeren, de dag dat ik me laat opereren voor een nieuwe televisieklus gaat echt nooit komen!

Ze “Bovendien staat mijn agenda al tot en met september vol met leuke klussen, dus opereren was niet nodig ook. Misschien dat dat de schrijver wel steekt. Opereren doe je voor je gezondheid, als het echt moet, niet omdat je op tv wilt“, vervolgt Brard.

De oud-Shownieuws-presentatrice benadrukt dat onlangs de opnames waren van haar gastrol in de Familie Kruys. “Ik ben dol op Linda (de Mol, red.) en vertrouw haar compleet.”

De Mol vroeg Brard of zij de zoektocht naar een slank lijf vast wilde leggen voor LINDA.tv. Die is daar vanaf volgende week dan ook te zien.

De hele Weekend-column van Patty Brard kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS
16 Reacties op “Patty Brard liet zich niet opereren voor tv-carrière”


 1. Norvo

  “Nou, ik kan je verzekeren, de dag dat ik me laat opereren voor een nieuwe televisieklus gaat echt nooit komen!”

  De dag dat je een tuinslang in je achterste duwde en met een vergiet de weggespoelde uitwerpselen verzamelde in Patty’s Fort zijn we voor ‘t gemak even vergeten.

 2. Say Whot

  Een complete hoofdtranspantatie was dan een beter idee gewest

 3. Kees

  Laat ze maar nieuwe jonge mensen bij de Tv aannemen. Alles heeft een tijd van komen en gaan en niemand zit op haar te wachten. Ik vind het een beetje ego gedrag om alles eraan te doen om maar op Tv te mogen blijven. Doe het om jezelf een plezier te doen en eet minder.

 4. Duiker64

  Is het echt zo ondenkbaar dat ze het voor gezondheidsredenen heeft gedaan? Haar langste tijd op tv heeft ze sowieso al gehad en als ze het voor haar carriere had willen doen was ze jaren geleden al wel aan een maagverkleining gegaan. Dik was ze al jaren. Als je er op je ouwe dag nog een beetje fruitig uit ziet is mooi meegenomen met een goede bloeddruk en geen diabetes toch? Snap de nare reacties overal niet zo.

 5. Bears' den

  Waarom is deze bordeline heks nog relevant?
  Afgelopen jaren niets meer gedaan en als ze op tv is gaat het over Ibiza, of over haar man..
  Deze vrouw is ziek in haar hoofd, net als gordon die ook aan bordeline lijd, alleen kan ik om hem wél lachen..
  Walgelijke, echt walgelijke afschuwelijke heks dit mens!
  Bah..

 6. Stefan

  Wie was de schrijver van dat stuk in de Telegraaf? Evert Santegoeds?
  Die 2 schijnen elkaar echt te haten, geloof overigens wel dat Patty weer regelmatig op tv gaat komen, bijvoorbeeld nieuwe opzet RTL Boulevard.
  Terugkeer naar SBS geloof ik niet.

 7. HansrZ

  Hoe komt het toch dat oudere vrouwen de gekste dingen doen om weer op de mooie meisjes willen lijken, die ze zelf ooit waren.
  Aanvaard gewoon de schoonheid van het ouder worden, het lukt je toch nooit en met die onmogelijke wens voor ogen zal je nooit zo gelukkig zijn als je accepteert dat het leven vergankelijk is, met een vorm van aftakeling, Patty

 8. robb

  Dat is ook wel een van de reden ,maakt ook niet uit Patty is wel een persoonlijkheid en ze kan wel even mee.

 9. RON..Br

  toch zou ik na al die jaren nog wel eens een beschuitje met haar willen eten,
  ik denk dat er nu wel een grote deken voor haar fla.oes hangt,

 10. Geert

  Patty heeft wel gekkere dingen gedaan voor haar ego, nog nooit 1 noot gezongen op de platen van Luv bijvoorbeeld en maar de artiest-zangeres uithangen.

 11. SOLANGE

  Mens ga toch weg van de Tv niemand zit meer op je te wachten nagemaakt wijf

 12. Japie

  Een maag bypass getuigt er niet van dat ze veel zelfdiscipline heeft om af te vallen die bourgondische zuipschuit.

 13. Mediaprak

  Het blijft een risicovolle ingreep. Kans op scheuren in maag. De operatie is uitgevoerd in Belgie, waar ze in Europa als eerste met deze rigoreuze ingreep begonnen zijn (oa Margriet Hermans). De ‘verhalen’ hierboven als dat Patty het uit cosmetische redenen zou hebben gedaan lijkt mij uitgesloten. Dit soort ingrepen gebeurt, ook in Belgie, uit medische redenen (waar vanwege obesitas de patient 25 tot 30 kg moet afvallen). En dan nog, overtollig huid (huidplooien) in buik, armen, dijbenen. Niet een prettig vooruitzicht. Kortom, enige compassie tav Patty Brad.

 14. SOLANGE

  Wat heet die al niet voor schoonheidgrepen gedaan ze zuipt en vreet teveel en je dan voor een TV klus laten opereren niemand zit op die bolle meer te wachten ze is er bij SBS6 uitgeflikkerd omdat ze niks kan ……blijf lekker op die berg

 15. John Ewbank

  Interesseert me geen ruk.

 16. Peanut

  Solange, er zitten meer mensen oo Patty te wachten in een week dan op jou in je hele leven…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.