Patty Brard kreeg ‘soort hypo’ na drinken eiwitshake

Patty Brard kreeg onlangs ‘een soort hypo’ na het drinken van een eiwitshake. Dat zei ze vrijdagavond in een exclusief interview over haar gewichtsverlies in RTL Boulevard. Na jarenlang jojoën pakte Brard haar strijd tegen de kilo’s onlangs rigoureus aan: ze liet het mes zetten in haar maag. Dankzij een gastric bypass is ze al heel wat kilo’s kwijt en ze wil nu richting het gewicht van Bridget Maasland gaan. Maar dat ze flink moet wennen aan haar kleinere maag, bewees de eiwitshake.

Brard zat nietsvermoedend aan het drankje te lurken toen ze helemaal overliep. “Het is allemaal een kwestie van balans. Ik zat van de week op een terrasje op Ibiza, lekker in de zon. Ik dacht: allemaal lekkere gezonde dingen hebben ze hier. Ik denk: ik neem een proteïneshake. Hij was lékker. Ik was een beetje leeg van binnen, dus ik nam nog een slokje, nog een en nog een.”

De tv-diva heeft het zuipen kennelijk nog niet afgeleerd. “Ik heb die hele vaas naar binnen gewerkt en ik kreeg ineens een soort hypo. Ik heb mijn tas gepakt, alles gepakt en de wc ingerend. Ik ben daar een half uur gebleven. Ze dachten dat ze de grootste junk van het eiland binnen hadden, want: wat doet die vrouw?! ”

Bijna de grootste junk trouwens, want Gordon was er niet. Ha ha. Maar in elk geval: het zwéét brak me uit.”

Inmiddels gaat alles weer goed met Brard. “Je moet er heel goed rekening mee houden dat je hele levensstijl verandert.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen