Patty Brard kreeg ‘soort hypo’ na drinken eiwitshake

Geplaatst op Sat 17 Mar 2018 om 9:29

Patty Brard kreeg onlangs ‘een soort hypo’ na het drinken van een eiwitshake. Dat zei ze vrijdagavond in een exclusief interview over haar gewichtsverlies in RTL Boulevard. Na jarenlang jojoën pakte Brard haar strijd tegen de kilo’s onlangs rigoureus aan: ze liet het mes zetten in haar maag. Dankzij een gastric bypass is ze al heel wat kilo’s kwijt en ze wil nu richting het gewicht van Bridget Maasland gaan. Maar dat ze flink moet wennen aan haar kleinere maag, bewees de eiwitshake.

Brard zat nietsvermoedend aan het drankje te lurken toen ze helemaal overliep. “Het is allemaal een kwestie van balans. Ik zat van de week op een terrasje op Ibiza, lekker in de zon. Ik dacht: allemaal lekkere gezonde dingen hebben ze hier. Ik denk: ik neem een proteïneshake. Hij was lékker. Ik was een beetje leeg van binnen, dus ik nam nog een slokje, nog een en nog een.”

De tv-diva heeft het zuipen kennelijk nog niet afgeleerd. “Ik heb die hele vaas naar binnen gewerkt en ik kreeg ineens een soort hypo. Ik heb mijn tas gepakt, alles gepakt en de wc ingerend. Ik ben daar een half uur gebleven. Ze dachten dat ze de grootste junk van het eiland binnen hadden, want: wat doet die vrouw?! ”

Bijna de grootste junk trouwens, want Gordon was er niet. Ha ha. Maar in elk geval: het zwéét brak me uit.”

Inmiddels gaat alles weer goed met Brard. “Je moet er heel goed rekening mee houden dat je hele levensstijl verandert.”

Foto: RTL
14 Reacties op “Patty Brard kreeg ‘soort hypo’ na drinken eiwitshake”


 1. Elvis

  Heeft in haar leven al flink wat eiwitjes geslikt.

 2. Rogier, Amsterdam

  Wat is in godsnaam een hypo?

 3. Ron

  Dat noemen ze gewoon ‘dumping’ als je zoiets krijgt. Dan eet je gewoon teveel dan je eigenlijk op kunt. Verder begin je het al wel te zien aan Patty, met name in haar gezicht.

 4. Pak 'm

  Zwijg.

 5. achtmet

  Fatty Brard dus .

 6. Ed

  Ik krijg een hypo als ik haar zie.

 7. Amsterdam Oud-Zuid

  Of je nieren kunnen de eiwitten niet meer aan

 8. Sme

  Teveel mannenpap?

 9. X

  @Ron: Precies, dat zou ze toch moeten weten zou je denken. Heeft niks te maken met een hypo.

 10. SOLANGE

  Ze moet veel moeite doen als je een 15 jaar jongere man hebt …..blij lekker op Ibiza hysterica wij kunnen je missen als kiespijn

 11. Ron

  Ik ben zelf zo’n 80kg afgevallen maar wat Fatty Brard doet is totaal verkeerd. De begeleiding die iedere patient krijgt daar word verteld dat veel niet meer kan. Dat je anders je leeg spuugt, dan kan er ook nog gebeuren dat je totaal leeg schijt, dan krijg je superrrr diarree. Het beste wat je kan doen is veel drinken zodat je het vocht aanvult wat je darmen in eens van je lichaam op eist.

 12. critikast

  Gisteravond de show van Richard Groenendijk gezien in het theater. Hilarische conference over zijn vriendin Patty Brard. Gaat dat zien !

 13. Japie

  Hadden ze die bypass niet beter om haar strot kunnen leggen?

 14. Joris

  Aandachtshoer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.