VI-mannen gieren om Peter R. en Patricia Paay

De sterren van Voetbal Inside hadden vrijdagavond de grootste lol om Peter R. de Vries en Patricia Paay. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Dat de mannen niet onder de indruk zijn van de nieuwe talkshow van De Vries werd vorige week al duidelijk, maar toch zaten ze deze week wéér voor de buis om te kijken naar zijn televisieflop, waarin de misdaadjournalist letterlijk de voorzittershamer hanteert. “Met zo’n hamertje, ja!“, grapte Wilfred Genee samen met zijn collega’s.

Van der Gijp: “Hé, die heeft een record verbeterd, hè? Hij heeft gisteren een record verbeterd. Hij heeft een vraag gesteld die duurde 7 minuut 18. Ha ha ha! Die duurde lang, hè. En hij ging maar door en ging maar door. Ja, goed man. Maar het is een wereldgozer. Natuurlijk. Niks mis mee.”

Derksen: “Dat programma is een soort vreemd aftreksel van dit programma. Wij flappen er alles uit, maar een officier van Justitie en een rechter gaan niet reukzitten doen daar.”

Van der Gijp: “Maar die Peter Plasman is best een goede gozer. Dat hij zich toen aangemeld heeft om bij Patricia Paay om haar te verdedigen. Plas-man. Ha ha. Dat is wel humor! Ha ha! Hij heeft zich zelf toen aangemeld. Hij zei: ‘Ik ben de ideale man, ik heet Plas-man!’ Ha ha ha ha ha!

Johan Derksen, verwijzend naar de nieuwe onderbroekenlijn van VI: “Onze onderbroekenman, dat is toch haar voormalige contact? Was hij niet de man die stond te plassen? Ha ha ha.”

Van der Gijp: “Ja, door het slurfje van de onderbroek, ha ha!

De beelden kunt u onderstaand zien of via YouTube.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen