Olcay Gulsen denkt aan tv-show met Jan Versteegh

Geplaatst op Mon 19 Mar 2018 om 10:30

Modeontwerpster Olcay Gulsen, vooral bekend van RTL Boulevard en haar deelname aan Wie is de Mol, denkt aan een tv-show met ‘Mol’ Jan Versteegh. Dat zei ze vanochtend op Radio 10. De twee hebben goed contact. “Ik heb Jan eergisteren nog gesproken en donderdag heb ik een afspraak staan met Jan.” Gaat dat over een tv-duoschap? “Ja, nou ja, misschien wel, ja. Ik weet het niet, wellicht. Ik wil je alles vertellen Lex, maar ik weet het niet zeker, dus daarom vertel ik het niet.”

Gulsen heeft al wel wat eerder tv-klussen gedaan voor BNNVARA, de omroep waar Versteegh werkt. “Ja, klopt. Ik ben geen onbekende bij BNNVARA en ik heb sowieso ook uitgesproken dat ik meer tv-ambities heb, dus één en één zal best wel eens twee kunnen zijn, ja.”

Het is niet bekend aan wat voor soort programma gedacht wordt. Mogelijk denken de twee aan een soort ‘Jan vs Geraldine’-achtig programma. Die realityshow was geïnspireerd op het vroegere tv-succes Katja vs Bridget.

Lees ook: Olcay stopt ‘vanwege tv-werk’ als SuperTrash-directeur (26 februari)

Foto: Michel Schnater, Avrotros
19 Reacties op “Olcay Gulsen denkt aan tv-show met Jan Versteegh”


 1. Daan

  Jan Versteegh zal wel helemaal gek zijn om met die erg vreemde vrouw Olcay Gulsen iets te gaan doen, dat wordt een smet op zijn TV carrière. Niet doen dus Jan.

 2. Loop

  Waarom is modeontwerpster de tag waar ze mee bekend is geworden en niet socialite. Ze ontwerpt namelijk niets.

 3. Ron

  Laat ze maar lekker naar dat BNNVARA gaan, lekker in de luwte op NPO 3 of zo. Beide zijn zwaar irritant en overschat dus vullen elkaar prima aan, denk ik…

 4. Rodrigo

  Olcay is de Nederlandse versie van Victoria Beckham, beiden geen talent om te ontwerpen, en alleen maar rijke mannen aan de haak slaan

 5. buh

  Ik denk dat Nederland een beetje klaar is met al die “bekende Nederlanders” die vet betaald worden om zgn “leuke spelletjes” te doen. Die gasten hebben al genoeg en krijgen voor elk programma waar ze aan mee doen bakken met geld. Genoeg is een keer genoeg!

 6. Diderick

  @buh De kijkcijfers van Wie is de Mol zeggen iets anders.

 7. Bart

  @Diderick buh heeft natuurlijk gelijk. Wie is de Mol is wel een uitzondering.

  Ik denk dat het tijd wordt dat Jan met Geraldine BNNVARA gaat verlaten. Het zou goed zijn als RTL ze binnen haalt. Dat is namelijk het duo. Niet met Olacy.

 8. tsorry

  Olcay,

  wees voorzichtig anders krijg je straks Angela de Jong op je dak.

  Waar is ze, mag ze geen commentaar geven van der werkgever en Hansje de oliebol Koning.

  Wie schaamt zich voor wie!!!!

 9. Kees

  @buh, zo is dat. De een laat een maagverkleining doen om door te blijven gaan, de ander strijkt de rimpels glad om door te mogen gaan, terwijl ze als al jaren hun zakken gevuld goed hebben. Geef een ander een kans zou ik zeggen, jongeren wel te verstaan die niks hoeven recht te trekken.

 10. buh

  @Kees

  Wij zijn het eens!

 11. Leontien

  Jan Versteegh is vergaande glorie, dat trucje werkt niet meer.

 12. Evelien

  Olcay is zakelijk mislukt en uit haar bedrijf gezet. Ze laat een puinhoop achter en zijn momenteel de supertrash winkels aan het leeghalen (vandaag ook in Amstelveen) ze kan maar beter een paar toontjes lager zingen met haar SuperTrash kapsones.

 13. Ruk

  Even sjonnie verwennen en klaar

 14. Mink Vaillant

  Leuk duo, dat klikt wel. Ben benieuwd.

 15. Bonnie Kreukboven

  Alle programma’s van Jan floppen dus lekker doen Olcay. You go girl…richting de afgrond.

 16. Penisbouncer

  Ik heb tijdens het kijken van Wie is de Mol steeds het idee gehad dat die 2 wat hadden. De chemie was er in ieder geval.

 17. Wendy

  Ze kan helemaal niets.. alleen gepaald worden door een blinde voetballer.
  Het is een koerdische Huilina.

 18. goed punt zeg!

  @Wendy; altijd fijn als iemand een sterk inhoudelijk punt heeft, goed beargumenteerd en zo snedig de essentie van het artikel weergeeft. Knap staaltje reageren hoor!

 19. Anja

  Voorlopig moet ze eerst nog bedenken ( samen methaar curator ) wat ze morgen kan en mag eten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.