Olcay stopt ‘vanwege tv-werk’ als SuperTrash-directeur

Olcay Gulsen stopt als directeur van het door haar opgerichte modemerk SuperTrash om zich te richten op haar showbizzcarrière. Dat laat ze ‘exclusief’ weten aan RTL Boulevard. De Quote ontdekte vandaag dat Gulsen vorige week is vervangen door de 55-jarige Charles Paape, die geen verstand heeft van mode maar wél van verliesgevende bedrijven. De Quote vermoedt dan ook dat Gulsen weg moest vanwege de rode cijfers van SuperTrash. De officiële reden is echter haar tv-werk.

Volgens RTL Boulevard is Gulsen veel te druk met haar televisiewerk, zoals RTL Boulevard zelf (waar ze deskundige is) en Wie is de Mol. “Olcay is de laatste tijd druk met leuke tv-projecten en die kosten tijd.”

Het komt allemaal van Gulsen zelf af, aldus Boulevard. “Vorig jaar heeft ze besloten een stapje terug te willen doen en deze maand heeft ze zelf haar opvolger benoemd. Olcay blijft wel creatief verbonden aan het bekende modemerk.

Quote wijst erop dat SuperTrash in 2016 een verlies heeft gedraaid van drie miljoen euro. Bovendien is er een negatief eigen vermogen van 2 miljoen euro, meldt het blad.

Paape tegen de Quote: “Ik ben gevraagd door de aandeelhouders, waaronder ook mevrouw Gulsen, om dit te doen. Ik heb inderdaad geen ervaring met de modebranche, maar heb andere kwaliteiten.”

Is hij aangesteld om puin te ruimen? “Ik moet het nog onderzoeken, ik weet niet wat de cijfers zijn. Ik ga ook niks zeggen over wat mijn plan is, of wie de andere investeerders zijn. Het is mysterieus, en dat houden we voorlopig nog even zo.”

Gulsen is volgens Quote geen grootaandeelhouder meer van Supertrash. De belangen zijn nu evenredig verdeeld tussen haar en naar verluidt vier ingestapte mede-aandeelhouders, aldus het blad.

Foto: Michel Schnater, Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen