Domien Verschuuren verdrietig van luistercijfers 3FM

Domien Verschuuren vindt het heel erg jammer dat de luistercijfers van NPO 3FM alleen maar verder instorten. Zijn gemoedstoestand lijdt er enigszins onder. Dat laat hij blijken op Twitter. Er luistert inmiddels bijna helemaal niemand meer naar NPO 3FM. Dat zal Verschuuren zich behoorlijk aantrekken, omdat hij dé ochtendspits-dj van de zender is. Een rol die jarenlang met verve is vervuld door Giel Beelen. Het lukt Verschuuren en zijn collega’s maar niet om het tij te keren.

RTL-nieuwslezer Jan de Hoop sprak een paar dagen geleden een videoboodschap in voor Verschuuren: “Hallo Domien. Ach, ik heb de cijfers gisteren gezien en het is niet lullig bedoeld – helemaal niet – want wij vinden het niet goed. Wij zijn fan en ik vind dat 3FM omhoog moet. Concurrentie is ook goed voor andere zenders en daarom hebben wij vandaag de Domien-mok bij het Ontbijtnieuws. We proosten op Domien en op 3FM.

Daarop antwoordt de radiomaker: “Wat een heerlijke video weer. En dank voor de lieve woorden! De cijfers zijn om verdrietig van te worden, maar we laten de koppies niet hangen. :-) x

Verschuuren gaf in september nog aan dat hij dit jaar op 6 procent marktaandeel wil zitten met 3FM. De zender daalde deze week echter tot 3,4 procent. “Richting de 6 procent vind ik een haalbaar doel voor september 2018.

Foto: Sophie Hemels

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen