Willibrord Frequin: ‘Rot op, Dieuwertje Blok!’

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 15:30

Willibrord Frequin vindt dat Dieuwertje Blok vorige week een ongelooflijke zeur was tijdens haar tafeldamegesprekje in De Wereld Draait Door. Dat laat hij weten in een video-interview met Metro. Blok protesteerde fel tegen de mannen van Voetbal Inside en botste daardoor met Matthijs van Nieuwkerk, die juist fan is van de talkshow op RTL 7. Ook Frequin vindt het ongelooflijk vermoeiend dat Blok begon te zeuren om de transgendergrap. “Dieuwertje Blok, rot toch op met je gezeik.

Het is een zeurende vrouw, vindt Frequin. “Ik vind je een prachtige vrouw, een leuke vrouw – ik heb zelfs een keer met jou in bed gelegen, zoals je je misschien herinnert – maar het is gewoon te gek voor woorden dat jij zo boos bent op René. Het is een gewoon een heel geweldige man. Een lieve man.

Zelfs de politiek bemoeide zich met de transgendergrap. “Die mensen die boos zijn, zoals van de Partij van de Arbeid: gaan jullie godverdomme eerst even zorgen dat je een paar zetels meer haalt man, in plaats van lopen te zeiken over René van der Gijp. Flikker toch op man. Schaam je!

Al dat gezeik over mijn zeer goede vriend René van der Gijp, dat is werkelijk belachelijk. Ik heb er zelfs een paar woordjes over opgeschreven. Dat zijn: nihilisten, zuurpruimen en nitwitten.

Metro sprak ook met andere betrokkenen en kenners, waaronder Wilfred Genee en Angela de Jong. De video van Metro ziet u onderstaand:

Foto: Metro, YouTube
18 Reacties op “Willibrord Frequin: ‘Rot op, Dieuwertje Blok!’”


 1. Calvin

  Als je zo’n grap maakt op televisie, dan kan je zulke reacties verwachten.

 2. Cootje Cohen

  Kom zeg een omhoog gevallen omroepster die wel raad wist met de Tarzan van veel mannen die baan we toch niet aanvallen. Heerlijk gutmensch.

 3. dirk

  Dat ik het nog het nog een keer eens ben met die man.ongeloofelijk.

 4. Grace321

  Helemaal gelijk Willybrord 🖒🖒🖒

 5. Jelle

  Klasse van Willie!

 6. SOLANGE

  Heel goed Willibrord,ze is helemaal geen leuke vrouw oud wijf dat zeurt en alleen het Sintjournaal kan oplezen

 7. Maarten

  Populistische Frequin met zijn verlepte alchol-smoel. Zielig, onbeduidend persoontje.

 8. Peter

  Het is een gotspe dat politieke partijen die er bovendien al niks van bakken zich bemoeien met een tv programna. Opzouten.

 9. By the way

  Topfilmpje van Metro: mooie verscheidenheid aan perspectief, waarbij de meest wijze woorden naar mijn mening komen van de gewone man op straat. ‘Geintje moet kunnen, als je alles zo zwaar aanzet wordt het zo beladen.’ Daar is alles mee gezegd.

 10. aammehoela

  Groot gelijk Willebrord. Dat gezeur van die Dieuwertje. Ze begint de vrouwelijke tegenhangster van Prem te worden. Ook iemand waarvan je denkt “en nu weg zappen”.

 11. kaatje

  Het is zelfs een aanfluiting dat ze tafeldame is !
  DWDD draait echt door, zag je haar kleding 1000 jaar voor Christus !!!!!
  Neem Britt Dekker als tafeldame !!!!!!

 12. Bart

  @Maarten Maar heeft wel gelijk.

 13. Joke

  Willibrord Frequin heeft groot gelijk, Dieuwertje Blok is niet alleen een l*lijk oud w*jf ze zeurt ook over alles.

 14. A.M

  Goed gezegd Willibrord!

 15. Peter r de fries

  Hahaha willibrord heeft Dieuwertje vol geblaft?

 16. Klavvie

  Diewertje Blok… Zat daar een beetje te oreren over bange mannetjes over een programma waar ze nooit naar kijkt en dus ook het hele item en programma in kwestie niet begrijpt. En wie geeft deze tuthola trouwens kledingadvies?

 17. Kaaskijker

  Zeer goede vriend van René van der Gijp? Yeah right. Van Der Gijp gaat nooit feestjes af en interesseert zich niet voor BN’ers. En dat Frequin Diewertje geduwd heeft geloof ik ook weinig van. Willibrord Frequin is een alcoholist en hoerenloper.

 18. anoniem

  En volgende week lezen we dat mw. Blok weinig van dhr. Frequin zijn prestaties in bed kan herinneren?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.