Henny Huisman maakt pilot voor nieuwe talentenjacht

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 15:00

Henny Huismans hang naar Hilversum is niet kapot te krijgen. Nu werkt hij weer aan een pilot voor een nieuwe talentenjacht. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Huisman heeft veel vertrouwen in het nieuwe programma-idee. Hij gaat er vol voor. “Ik kijk uit naar het verder oppakken van mijn, door Frank Timmer geïnitieerde, tv-pilot waarin ik en mijn goede vriend Rein Sluik muzikale talenten niet langer naar de studio laten komen, maar waarin we ze zelf bezoeken.”

De presentator vervolgt: “Men zal niet meer afhankelijk zijn van rokende liften en draaiende stoelen, maar van confronterende zaken die letterlijk voor hun neus staan. De montage is vorige week afgerond en ziet er spectaculair uit.”

Huisman, die stelt dat zijn Soundmixshow de inspiratie was van álle talentenjachten die tegenwoordig op tv zijn, baalt ervan dat hij het afgelopen halfjaar zo weinig op tv was door zijn fietsongeluk in de zomer.

Wat te denken van deelnemen aan televisieprogramma’s met fysieke elementen erin (hij moest De Curling Quiz afzeggen, red.). Die gaan nu allemaal aan mijn neus voorbij, maar moet ik straks, als alles gaat zoals mijn dokter Jaap Quist en ik hopen, wel weer kunnen doen.

Het Telegraaf-interview met Henny Huisman kunt u lezen via Blendle.

Foto: LINDA.tv
21 Reacties op “Henny Huisman maakt pilot voor nieuwe talentenjacht”


 1. Joost

  Henny = een held!

 2. Papegaaitje leef je nog

  Henny = zielig

 3. Ron

  Diepe zucht…

 4. Snuifje

  Henny, koop nou eens een vishengel!

 5. Mediaprak

  Henny; als je Huize Even Geduld verlaat, moet je je wel even afmelden hoor? De biljard competitie liep volledig in de soep door je afwezigheid.

 6. Paay

  Leuk! Een talentenjacht hebben we de afgelopen 30 jaar nog niet eerder gehad.

 7. Sandra

  man, ga genieten van je pensioen, en deal ermee, dat jouw gloriedagen ver achter je liggen, jouw plek is inmiddels ingenomen door andere jongere presentatoren, en als je daar niet mee kan dealer, is er goed iets mis in je bovenkamer

 8. Rodrigo

  niemand zit meer op die bejaarde presentator te wachten, dus bespaar je de moeite

 9. Zacherias

  Helemaal gestoord die man

 10. Wijskijker

  Henny, koop nou eens een geranium!

 11. dirk

  Is er nu werkelijk niemand die deze man tegen zichzelf in bescherming kan nemen. En maar opscheppen over zijn soundmix show. Ver voor zijn tijd waren er al dit soort shows. Top of flop met Herman stok, en dat programma waarin André van duin werd ondekt,ik dacht dat dat nieuwe oogst heette.

 12. Bep

  Hennie,nu onthouden we je alleen als die presentator die zo sneu geworden was, niet meer als die leuke Hennie van vroeger.Geen straat, geen prijs, geen standbeeld, niets wordt nog naar jou vernoemd.

 13. shenkie

  Goed zo Henny! Mensen als jij geven het leven meer kleur! Go Henny! Go Henny! 1 kijker heb je!

 14. Hahaha

  Gaat bulletje en snuitje ook mee Henny?

 15. Pipa

  Nog een talentenjacht, daar zitten we nu echt op te wachten.

 16. Mike

  Deze man spoort niet. Iedereen die de laatste jaren met hem te maken kreeg, zegt hetzelfde.

 17. joep

  Neem een krantenwijk.

 18. transport

  het is helemaal geen talentenjacht, iedereen die commentaar geeft weet niet wat het is. gelukkig GEEN talentenjacht! ik werk bij united en kan het weten want wij leveren de spullen.

 19. Annoniemus

  Getver !!!!!

 20. Flits Bom

  Henny kan niet zonder aandacht.

 21. God

  Henny is leuk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.