Tóch zaak tegen Gordon: ‘Hij blijft me lastigvallen’

De arts in opleiding met wie Gordon naar eigen zeggen dacht een relatie te hebben zet zijn juridische stappen tegen de RTL 4-presentator tóch door. Op 9 april dient een kort geding voor de rechtbank in Lelystad. Dat bevestigt Vincent van der Velde, de advocaat van deze Kevin, aan NU.nl na berichtgeving van Omroep Flevoland. Gordon nagelde Kevin aan de schandpaal op social media, toen zijn ‘vriend’ volgens hem een dubbelleven bleek te hebben. Niet veel later verwijderde hij die posts.

Kevin was aanvankelijk tevreden over het verwijderen van de berichten op social media, maar merkt nu toch dat Gordon erover door blijft gaan in de media én hem blijft lastigvallen. Het lijkt een patroon: Gordon maakt zijn vorige vriend Chiel ook al tijden zwart in de media.

Van der Velde zegt dat zijn cliënt wil dat Gordon hem volledig met rust laat en dat gebeurt nu nog niet. Wel gaat hij volgende week weer om tafel met de advocaat van Gordon, in de hoop met elkaar te schikken.

Maar dan moet het zoeken van contact in iedere vorm stoppen. Mijn cliënt wil enkel rust en door kunnen gaan met zijn leven. De laatste posts van Gordon op sociale media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water“, zegt de advocaat.

Lees ook: Gordon haalt foto’s ‘neplover’ van social media af (Valentijnsdag)

Dit plaatste Gordon gisteren op Instagram:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen