Boerin Bertie niet naarstig op zoek naar tv-show

Boerin Bertie Steur, bekend van de tv-hit Boer Zoekt Vrouw, is niet naarstig op zoek naar een eigen tv-programma. Dat laat ze weten aan weekblad Privé. Steur is een van de bekendste kandidaten van de boerendatingshow van Yvon Jaspers. Na haar boeren tv-avontuur deed ze ook mee aan de stoere RTL 5-show Expeditie Robinson, wat haar een nieuwe schare fans opleverde. Kan ze dat niet uitbouwen tot een heuse televisiecarrière? “Of ik een eigen programma krijg, weet ik niet“, zegt ze.

Het is niet zo dat Steur op dagelijkse basis actief is met het overdenken van een loopbaan in de showbizzwereld. “Ik sta niet ingeschreven bij een management en ik ben niet naarstig op zoek naar een programma“, zegt ze.

Sowieso weet Steur niet of de mensen thuis wel willen dat zij een tv-persoonlijkheid wordt. “Ik vraag me af of mensen op die manier op me zitten te wachten. En vergeet niet, ik heb ook nog een boerenbedrijf.

Dat boerenbedrijf en het bijbehorende vastgoed is miljoenen waard; volgens de Privé gaat het om 3,6 miljoen euro. Toch denkt Steur niet aan een vervroegd pensioen. “Het klinkt heel leuk om te gaan rentenieren, dan zouden we met z’n allen multimiljonair zijn. Maar als alle boeren dat zouden doen, wordt er geen eten meer verbouwd.

Bovendien boer ik uit passie. Het is mijn leven en het is niet iets waar ik zomaar een punt achter zet.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen