Patty Brard: ‘Wie is Teun van de Keuken?!’

Televisiediva Patty Brard had geen flauw idee wie Teun van de Keuken was toen de LINDA. haar recentelijk vroeg voor een dubbelinterview met de KRO-NCRV-ster. Dat zegt ze in haar column in de Weekend. Brard begreep niet waar de LINDA. het over had. “Met wie? dacht ik een tijd geleden toen ik voor de LINDA. werd gevraagd voor een dubbelinterview met Teun van de Keuken. We moesten samen op de foto en daarna met elkaar uit eten terwijl ik door hem werd geïnterviewd.”

Merkwaardig, vond Brard het verzoek. “Dus googelde ik Teun. Hij bleek de man van het programma Keuringsdienst Van Waarde.

Ze keek ook even YouTube na en daar ontdekte ze dat Van de Keuken ‘een uitstekende programmamaker is’. “En na ons uitje kon ik niet anders dan concluderen dan dat Teun ook nog eens een uiterst sympathiek mens is.”

Brard is tot de conclusie gekomen dat Van de Keuken wel héél interessante weetjes over levensmiddelen over het voetlicht brengt. Ze adviseert de Weekend-lezer om ook eens te googelen op Teun van de Keuken. “Check die Teun, je mond zal openvallen!

De hoofdredactie van de Weekend heeft nog níet gegoogled op Teun van de Keuken. Die heeft de volgende kop boven de column van Patty Brard gezet: ‘Even over… Teun van de Keulen’.

Informatie en afbeeldingen van Teun van de Keuken kunt u vinden op Google.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen