Henk Westbroek kreeg 10.000 voor Slechtste Chauffeur

Henk Westbroek heeft ongeveer 10.000 euro verdiend aan zijn deelname aan de BN’er-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland, die vanavond in première gaat op RTL 5. Dat heeft hij vanochtend bekend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Westbroek is er prima voor betaald. “Ja, ik heb daar iets van 10.000 euro voor gehad. Ik doe het samen met mijn dochter, dus mijn dochter heeft dat geld gehad. Ik heb het eerlijk gezegd niet nodig“, aldus de bekende zanger.

Zijn dochter kan iedere euro momenteel goed gebruiken. “Mijn dochter heeft een huisje gekocht, dat ook ingericht moet worden. Zij heeft me ook overgehaald, want anders had ik er niet aan meegedaan. Vergis je niet: je bent er wel een maand mee bezig. Per uitzending zijn het twee volle dagen. Ik zat er tot het laatste moment in met Gerda Havertong.”

Het was wel heel leuk om te doen, aldus Westbroek. “Ik had het voor mijn dochter gedaan. Ik houd niet zo van autorijden, maar ze laten me dan slalommen en achteruitrijden. Het is een maand werk, maar het is best redelijk betaald en mijn dochter was er hartstikke blij mee, weet je wel.”

Overigens gaat Westbroek vanavond niet kijken naar de première van het door John Williams gepresenteerde programma. Hij viert namelijk zijn 66ste verjaardag in een restaurant.

Wat heeft zijn dochter eigenlijk gekocht van die 10.000 euro? “Een bankstel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen