Olcay Gulsen ligt in deuk om persiflage TV Kantine

Olcay Gulsen kan hartelijk lachen om haar persiflage door Elise Schaap in De TV Kantine. Dat was maandagavond te zien op RTL 4, waar ze vertelde over haar terugtreden als SuperTrash-directeur. De Gulsen-persiflage was afgelopen zaterdag te zien in de persiflagecomedy en was een schot in de roos. “Ik moet een bekenning (bekentenis, red.) doen: ik ben een beetje verpest als ik nu met je praat, want ik zie steeds Elise Schaap. Zij doet jou na. Je lijkt echt op haar“, zei Humberto Tan.

Olcay Gulsen is het daar eigenlijk wel mee eens. “Ik was vanmiddag iets aan het uitleggen bij een team-meeting en toen was ik met mijn handen aan het praten. Ik dacht: shit, dat deed Elise ook, dat mag ik niet meer doen.”

Gulsen prijst Schaap. “Zij is echt fantastisch. Ik heb er wel respect voor, voor wat zij hier doet. Als ik mijn ogen dicht doe, dan lijkt ze ook echt gewoon. Het is echt mijn stem. Dat vind ik zo knap.

Schaap is sowieso een groot talent, aldus Gulsen. “Ik vind dat zij fantastische imitaties doet. Ze deed ook Maan na, dat deed ze ook geweldig met dat gekreun.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen