Tv-paragnost voorspelt: ‘Rutte krijgt last van linkeroog’

De gerenommeerde topparagnost Peter van der Hurk voorspelt in weekblad Story dat onze minister-president Mark Rutte in 2018 last krijgt van zijn linkeroog. Dat is te lezen in de kiosk. Niet alleen voor Humberto Tan wordt het een moeilijk jaar, maar ook Rutte krijgt het voor zijn kiezen, aldus Van der Hurk. “Mark Rutte gaat een slopend jaar tegemoet. De minister-president komt meerdere malen zwaar onder vuur te liggen en zal alles op alles moeten zetten om zijn kabinet op de rit te houden.”

De populariteit van Rutte gaat volgens Van der Hurk afnemen. Daarnaast komt hij ook nog in een soort identiteitscrisis terecht. “Meer dan ooit zal Rutte een ‘thuisgevoel’ missen. Hij heeft geen partner bij wie hij zijn ei kwijt kan. Voor een relatie heeft hij nooit opengestaan. Dat zal hem in het nieuwe jaar opbreken.”

In 2018 ziet Van der Hurk echter geen levenspartner verschijnen. En of dat nog niet vervelend genoeg is, krijgt Rutte ook nog eens last van een fysiek ongemak. “Ik zie hem heel duidelijk naar een specialist gaan. Hij krijgt last van zijn linkeroog.”

Behoudt Rutte dan wel zijn zicht? Het lijkt erop van wel. “Met een simpele ingreep worden de klachten verholpen.”

Mocht het toch misgaan, dan is dat volgens collega-medium Liesbeth van Dijk geen ramp, omdat zijn opvolger al rondloopt in Den Haag. “Thierry Baudet wordt de nieuwe minister-president! Hij is net als Pim Fortuyn bijna een genie. En zijn liefdesleven blijft wispelturig. Hij is zó onstabiel in zijn emoties“, vertelt ze in de Privé.

Van der Hurk doet in de Story ook voorspellingen over Samantha de Jong, Eva Jinek (’twijfelt tussen carrière en gezin’), Estelle Cruijf, prinses Beatrix (‘wordt heel close met een man’), Sylvie Meis, André Hazes jr en prinses Mabel. Daarover kunt u lezen via Blendle.

Foto: Rijksoverheid, Arenda Oomen

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen