Dj’s 3FM en 538 vinden Wie is de Mol veel te traag

Radio 538-dj Coen Swijnenberg en 3FM-dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende vinden elkaar in hun mening over de NPO 1-hit Wie is de Mol. Ze vinden het programma véél te traag. Dat laten ze weten op Twitter. De seizoensopener van Wie is de Mol was zaterdag weer een groot succes met bijna 2,7 miljoen kijkers, maar de uitzending kon het drietal van de radio minder bekoren. “Eerste opdracht duurde gewoon veel te lang“, luidt het oordeel van Domien.

Frank van der Lende is het daarmee eens. “Ik heb dus net effe stukkie Wie is de Mol gekeken. Maar vond het na 22 minuten best wel saai worden weer. Kan iemand mij uitleggen wat d’r zo leuk aan is, want ‘t lijkt me leuk om dit programma leuk te vinden…

Domien adviseert zijn collega om het programma nog een kans te geven. “Probeer aflevering twee nog eens, zaterdag!

Dat gaat Frank doen. “Ik geef het een tweede kans zaterdag!

Ook Coen Swijnenberg haakte af bij de seizoensopener. “Ben het met je eens. Hoe lang hebben we naar bellende mensen moeten kijken? Vond de 5 landen-stunt wel heel gaaf gedaan.

Het was echt even genoeg voor hem. “Ik ben een trouwe kijker maar ik haakte echt af. En ik vond sommige opdrachten van vorig seizoen ook traag. Maar verder lof voor een prachtig programma.

Elger van der Wel, podcast-presentator van Netflix, zegt: “Ik vond het juist wel tof dat het zo lang duurde. Normaal krijg je nooit iets mee van er gebeurt tijdens de eerste opdrachten vanwege de grote groep. Nu heb je heel veel kunnen zien van wat mensen doen, wat er gebeurt in het begin. Je hebt veel meer gezien van alle kandidaten. Maar kan me ook voorstellen als je geen trouwe kijker bent, dat het vooral erg langdradig is.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen