NRC adviseert Beau van Erven Dorens voor DWDD-slot

Tv-recensent Wilfred Takken denkt dat NPO 1 er goed aan zou doen om Beau van Erven Dorens te strikken voor het De Wereld Draait Door-slot. Dat laat de tv-kenner vandaag weten in de krant, na de eerste aflevering van 5 Jaar Later met Beau als gastheer te hebben gezien. Matthijs van Nieuwkerk presenteert DWDD vanaf dit jaar nog maar zes maanden per jaar en voor de overige zes maanden zoekt NPO 1 een vervanger. Takken denkt dat Van Erven Dorens de ultieme kandidaat is.

Takken heeft met plezier gekeken naar Beau’s 5 Jaar Later. “Van Erven Dorens toont zich wederom een aangename presentator. Je zou willen dat hij naar de publieke omroep overstapt om de zomerinvaller van Matthijs van Nieuwkerk te worden.

Van Erven Dorens wist veel persoonlijke uitspraken los te krijgen bij Jeroen Pauw. “Dit persoonlijke gedeelte is het boeiendste, omdat Pauw zelden over zijn privéleven praat, en omdat Van Erven Dorens hier goed in is“, aldus Takken.

Overigens is de kans dat Van Erven Dorens overstapt van RTL naar NPO niet heel groot, omdat hij enorm veel kinderen heeft en niet tevreden is met een publiek salaris.

Bovendien geeft Van Erven Dorens vandaag in Het Parool aan dat hij twijfelt of hij deze zomer opnieuw RTL Summer Night wil maken, omdat hij met zijn kinderen op vakantie wil.

Daarnaast is van NPO-baas Shula Rijxman bekend dat ze eigenlijk gewoon een vrouw wil zien op dit tijdslot. Zo vond ze het idee van haar tv-directeur Frans Klein om Humberto Tan binnen te halen een slecht idee.

De tv-recensie van Wilfred Takken kunt u lezen op de NRC-site.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen